Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
natasa napisal/-a:Logarske :D !

Zdaj si je treba postavit nove cilje, da bom imela za kaj trenirat :wink: .

Malce se mi že šajna ............. 8) .

:wink:

Aja? Sigurno kakšna kratka varianta. :D :D :D :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
RoKo napisal/-a:
natasa napisal/-a:Logarske :D !

Zdaj si je treba postavit nove cilje, da bom imela za kaj trenirat :wink: .

Malce se mi že šajna ............. 8) .

Aja? Sigurno kakšna kratka varianta. :D :D :D :wink:

:D :D itak.

Vse je odvisno od tega kolk zaostajam do 3. mesta v ECU. Če je razlika do 20 min potem.....bo treba v Nemčijo na 50tko. Bomo videli :D

Uporabniški avatar
 natasa
RoKo napisal/-a:http://www.rennsteiglauf.de/inhalt/news_highlights/europacup/download/wertung_serie_17/zwischenwertung-3-4-frauen.pdf

Kolk je to u minutah? Vse je možno.

Pismo, zdej nucam pa računalniškega frika, da mi to izračuna, a je kje kakšen?????'

Mi je žal Mniška, ker mi je totalno odpovedala glava in je čas "katastrofa".

Uporabniški avatar
 AnDy
Kolk je to u minutah? Vse je možno

Pismo, zdej nucam pa računalniškega frika, da mi to izračuna, a je kje kakšen?????'

Mi je žal Mniška, ker mi je totalno odpovedala glava in je čas "katastrofa".

zadaj si 1222 sekund kar je 20:22 ob upoštevanju 50% faktorja za Nemčijo moraš trenutno tretje uvrščeno prehiteti za 10:11.

Če pa tretjeuvrščena ne štarta(oz. ne pride do cilja v Nemčiji) potem za zmagovalko Nemčije ne smeš zaostati več kot 2813 sekund oz. 46:53.
Zdaj pa hitro trenirat :)
Uporabniški avatar
 RoKo
A eni majo pa mato u malem prsti. :clap:

No dosegljivo, treninga po Logarski pa ni treba dosti, samo malo vzdrževat.

natasa tretje mesto je tvoje. :laola
Uporabniški avatar
 AnDy
Točne čase je nemogoče izračunati dokler ni znan čas zmagovalke zadnje tekme, kajti ta da takoimenovani faktor za preračun. Nekaj matematike je v spodnji preglednici.

Varianta 1 je zaostanek tretjeuvrščene za Natašo v primeru da obe končata tekmo. Varianta 2 pa je maksimalni zaostanek Nataše za zmagovalko zadnje tekme, če trenutno tretje uvrščena ne konča tekme.

http://www.shrani.si/f/3N/OI/FmpIdB9/izracun.xls
Uporabniški avatar
 petka
Danes vstala ob 5h z namenom, da odtečem dolgi tek, pa sem se komaj zvlekla iz postelje, vse me boli, nos pa zamašen :( , tako da danes ne bo nič... :cry:

Vi pa pridno tekajte :D
Uporabniški avatar
 lenči
@Petka, hitro se pozdravi, prehladi so smotana reč
@Nataša, dajmo, držimo pesti. :laola

Smo danes odtekli v Wildonu polovičko. Skurjena sem, sonce me je čisto uničilo, rabim počitek, do četrtka nič ne tečem. Potem pa v nedeljo lepo en krogec na izi, potem pa bom videla, kdaj bo spet ta dolgi trening. No, saj čas ni bila tako zelo slab 2.16 :clap: , samo od 16 km ni šlo več, glava je podlegla soncu :oops: .
Moj je pa skoraj postavil osebni rekord, očitno mu je pavza koristila :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: Skurjena sem, ............., rabim počitek.
Moj je pa skoraj postavil osebni rekord, očitno mu je pavza koristila :clap:

Spočij se in si naberi nove energije :D.

Franci :laola :laola :laola !!!!!

Se dobimo na kakšnem skupnem teku, vendar še ne v nedeljo, ker gremo na mini dopust v Čatežke. Si moram tudi jaz nabrat novih moči predvsem pa volje in energije za novo "porcijo" treningov, na srečo mi motivacije ne manjka! Pa sem rekla, da letos ne bom več delala intervalov, pa hriba, pa........kako se že reče "zarečenga kruha se največ poje". Bo pa tek v Nemčiji zame kar težak zalogaj, saj je čez 1000 m nadmorske višini, kar pa mi ni ravno na kožo pisano :? .
Ampak bomo borbali 8) .

Takoj po uradnem delu, pa na vlak in direktno na ljubljanski maraton .

Nazadnje spremenil natasa, dne 14 Sep 2009, 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša bom ubogala, počivam :D . Tebi pa vsekakor želim, da te hribi ne zdelajo preveč, pa seveda saj veš, šlo bo :laola .
Se pa veselim skupnega teka, samo si pa carica, po takšni tekmi pa ti še lepo za zajčka na LM :clap: kapo dol.
Uporabniški avatar
 lenči
Današnji preizkus na 5km sem preživela :oops: . Tudi to, da so me trikrat prehiteli isti fantje :clap: me ni potrlo. Sem jo lepo polžkala naprej. Sicer ni bil moj dan, sem preveč utrujena (služba :? ), pa vendar 28.15 je moj najboljši čas (hm, ker sem tekla po drugi progi, je moj Garmin nameril malo več kot 5 km :-- ) na tej razdalji.
Samo kaj, ko sem se do cilja ravno prav ogrela :-- .
Sem pa srečala Francija, ki je pridno pomagal na atletski prireditvi na stadionu, pohvalno :clap: (pravzaprav je on mene videl :oops: ).
Pa lepo tekajte :clap:
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA