področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Zdravo,
sem nova na tem forumu, bi pa rabila eno pomoč. Danes sem želela naročiti nekaj iz http://www.startfitness.co.uk/ , za cca.130€, pa me zanima zakaj mi ne odšteje popusta (DISC10) oz. ali je popust sploh za nakupe izven uk? Pa še to me zanima, izračunalo mi je poštnine 10 funtov, se pravi, da je poštnina neglede na vrednost nakup?

Hvala in lp
štrumfeta napisal/-a:Zdravo,
sem nova na tem forumu, bi pa rabila eno pomoč. Danes sem želela naročiti nekaj iz http://www.startfitness.co.uk/ , za cca.130€, pa me zanima zakaj mi ne odšteje popusta (DISC10) oz. ali je popust sploh za nakupe izven uk? Pa še to me zanima, izračunalo mi je poštnine 10 funtov, se pravi, da je poštnina neglede na vrednost nakup?

Hvala in lp

Koda velja tudi izven UK! Sem probal vnesti zgoraj omenjeno kodo pa pri meni "prime"!
Poštnina 10f velja za ene copate in še 4 lažje artikle. Pri nakupu brez copat pa je pri meni šlo 12 artiklov za omenjen znesek poštnine. Vsaj do sedaj je bilo tako.
Že zelo veliko produktov (ne samo športne opreme), sem našla v UK veliko cenejših. Včasih poštnino malce nabijejo, vendar če več ljudi naroči, se ponavadi res splača.
Sicer pa imajo večji trg in večjo konkurenco, tako da je čisto logično, da so cene malce nižje.
jaz sem pa v nedeljo preko ebaya (prvič) naročila športno uro - pa ni prav nikakršnega odziva, niti odgovora, čeprav sem prodajalcu poslala mail. Mislite, da je že čas za paniko? Kakšen je običajen odzivni čas za prodajalce in kako veš, če se je kaj zapletlo? Hvala.
Torej, ugotovila sem kaj je bilo. V Izraelu, od koder sem naročila uro, imajo "manjši štrajk", ki vključuje tudi poštne storitve - in upajo, da ga bo prihodnji teden konec. Nisem si mislila, da je dobro pri naročanju športne opreme upoštevati tudi bližnjevzhodno krizo ... ;)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA