prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Matevz
marathon napisal/-a:....Startali bomo ob 19.45h....... :bum: :bum:

Napaka :!: :!: :!: 18.45

Jaz sem v igri za dva kroga. Zdaj sem že 10 dni od Ironmana samo izležaval in je čas, da noge spet malo v pogon spravim. Start prvega kroga ob cca. 17.50 tempo 50-55min, da bom za drugi krog pripravljen :D :D :D V drugem pa gas.....
Uporabniški avatar
 Matevz
Kva je zdej to, da nobenega navdušenja za tek okrog Brda.

Še posebej med Ljubljanskimi mladenkami ni več videti tistega žara, s katerim so k nam na provinco na Gorenjsko hodile. So nas ponucale za par rund, pol pa bacaj :(

Mogoče pa presenečenje pripravljajo (upanje umre nazadnje press)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dobrota je ( še vedno ) sirota - bodo že pršle u našo cerku molt :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Matevž veš je že tko, da sem jim je život mal pocukral.Pol pa ko jih šmirgla laufarske drugove.Razen če se pojavi kakšna nova sugar woomen.Da nas preseneti s svojo kolekcijo dobrot.
Al pa je mogoče zatišje pred viharjem.Saj tako pravi stari pregovor.
Mogoče jim je pa muca jezik pojedla ali pa kaka druga persona :oops: :oops: :lol: :lol: jim je utišala njihov besednjak.
No ja bo že boljš pravjo.
Še zmeraj mi ne gre v račun, ker imam občutek, da za nas pripravljajo nekaj velikega.
Kaj hočeš takšen ti je život čupav i dlakav.Kot nekateri ljudje :oops: :oops: .
Bojo že čutile boga svoga.Dijo mijo, po....kadijo.
čao
Uporabniški avatar
 primus
Telegrafsko poročilo z današnjega treninga:
tuareg, LojzeP, Aleš, marathon, matevž in spodaj podpisani so bili udeleženci; zadnji trije so si privoščili dva kroga.
vreme idealno, analiza pa tokrat kar 's nogu'.

do naslednjič,

primus
Uporabniški avatar
 ales
Zadnji iz Brunarice-prvi na TF...
Oh, ko bi one članice, ki pišejo o maštanju ob gledanju srnc vedele o čem mi to ... - bi najbrž zraven prišle. A nam je čist lepo tudi tako, v moški družbi, z smsi in pogledi ostalih. Joj, koliko se imamo za pomenit po teku!
Idej sploh ne zmanjka:Jordanija, Varaždin, Brdo čez dva tedna. A ja, sam štirje smo prišli v brunarco, do enih so se nas komaj znebile, ... ideje v nasledni temi!
Uporabniški avatar
 lojzeP
drugi na vrbi PRESS :D

Res se nem kar nekako ne mudi domov, ko pa teme kar ne nehajo deževat ( pol moramo pa še vsem to povedat - kot , da koga to zanima :oops: )

jest res ne vem, ampak v tej Brunarici se morajo res križati neke pozitivne poti, kajti energija je res nadpovprečna, pa pogledi skozi švigajo sem in tja, pa jeziki se kar ne ustavijo, pa ...

pomoje je to od Gorenjskega zraka - pa še tako dobro nas tale mlada dekleta servisirajo ...

2x LP

P.S. čwstitke Matevžu za obletnico poroke :clap:
Uporabniški avatar
 Staša
Matevz napisal/-a:Kva je zdej to, da nobenega navdušenja za tek okrog Brda.

Še posebej med Ljubljanskimi mladenkami ni več videti tistega žara, s katerim so k nam na provinco na Gorenjsko hodile. So nas ponucale za par rund, pol pa bacaj :(

Mogoče pa presenečenje pripravljajo (upanje umre nazadnje press)

marathon napisal/-a:Matevž veš je že tko, da sem jim je život mal pocukral.Pol pa ko jih šmirgla laufarske drugove.Razen če se pojavi kakšna nova sugar woomen.Da nas preseneti s svojo kolekcijo dobrot.
Al pa je mogoče zatišje pred viharjem.Saj tako pravi stari pregovor.
Mogoče jim je pa muca jezik pojedla ali pa kaka druga persona :oops: :oops: :lol: :lol: jim je utišala njihov besednjak.
No ja bo že boljš pravjo.
Še zmeraj mi ne gre v račun, ker imam občutek, da za nas pripravljajo nekaj velikega.

ales napisal/-a:Zadnji iz Brunarice-prvi na TF...
Oh, ko bi one članice, ki pišejo o maštanju ob gledanju srnc vedele o čem mi to ... - bi najbrž zraven prišle. A nam je čist lepo tudi tako, v moški družbi, z smsi in pogledi ostalih. Joj, koliko se imamo za pomenit po teku!
Idej sploh ne zmanjka:Jordanija, Varaždin, Brdo čez dva tedna. A ja, sam štirje smo prišli v brunarco, do enih so se nas komaj znebile, ... ideje v nasledni temi!

Joj, ste dobri!!! :D :D :D Je kar prav, da ste vcasih sami, da takele potem lahko beremo :)

lojzeP napisal/-a:
P.S. čwstitke Matevžu za obletnico poroke :clap:

A vceraj? Hmm, a v Brunarcu ste nazdravljali na to??? :? :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Matevž najprej tebi čestitke za obletnico kakor sem razbral iz teksta.No jaz sem moral iti domov, ker sem bil od pošiljanja "faksov" izčrpan.Doma sem se tresel kot šiba božja na vodi ha, ha, ha.Sicer sem malce še počakal če bo kaj boljše, ampak ni bilo nič iz tega.
Kar se tiče debate pa definitivno verjamem, da so bile the best of.LojzP ima prav da je na Brdu neka pozitivna energija.Če samo pomisliš kdo se je v tem protokolarnem objektu vse od nastanka do današnjih dni vse frčkal.Od Tita pa do pitaj boga kdo še.Pa katere princese so bile tukaj notri.Že od tega prihajajo pozitivne vibracije.
Samo čez vibracije, ki nastajajo v Brunarici pa kapo dol.Tam bi človek lahko raportiral do onemoglosti.Zato pridite v čimvečjem številu naslednjič.Da bo debata še bolj pestra, bolj nora, bolj pestra.
Tekli bili, pa videli kak je to tam v Brunarici.
Ej sem prišel na idejo.Da bi morali postaviti spomenik Tekaškemu forumu pred Brunarico.Tolk smo že prebili tam časa.Od tam prihajajo sami svetniki 8) 8) :lol: :lol: .Seveda najprej morajo preteči častni krog okoli Brda.Potem pa pod nujno v Brunarico.
No ja v glavnem da ste se imeli skrajno lepo, skrajno ful dobr.
čao
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dobrodošli tudi to sredo 15.09. na Brdu pri Kranju.

Predlagam ( je že skoraj nujno ), da do nadaljnega začetke prestavimo na 18.30.

Pričakujem čimveč tekaških zagnancev

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Dobrodošli tudi to sredo 15.09. na Brdu pri Kranju.

Predlagam ( je že skoraj nujno ), da do nadaljnega začetke prestavimo na 18.30.

Se vidmo.
Telih 18.30 je ze z vkljuceno akademsko zamudo, a ne. :)

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
dets vrajt :D

s tekom pričnemo ob 18.30, prihod na trening pa vsakdo planira po svoje

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravisimo LojzP ravno, ko sem se usedel za računalinik in hotel napisati vabilo na tek si ga napisal.Vsaka ti čast za hitrost.
Definitivno morajo priti vse še nepredstavljene peršone in že uveljavljeni laufarji.To bo ratalo že tako tradicionalni tek, da bomo lahko pisali recimo:
"20.tek okoli Brda, 21.tek okoli Brda itd."
Ne bi bilo slabo da bi malce pogledali nazaj kdaj smo začeli in potem bi prišli do kakšne zanimive številke za naše treninge teke.
Potem se pojavlja ideja, da bi vsako obletnico določenega teka imeli izgovor in bi ga posebej zalili z vitamini kaj pravite na to.Da ne omenjam obrokov, ki pripadajo po treningu kot so ti.
Skratka Barb, Saša, Nataša in vse ostale in ostali brez izgovora takoj na tek.
Razen če niso posredi zakonske dolžnosti :oops: :oops: :lol: :lol: , kar je prioriteta valjda.
Se vidjamo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravisimo LojzP ravno, ko sem se usedel za računalinik in hotel napisati vabilo na tek si ga napisal.Vsaka ti čast za hitrost.
Definitivno morajo priti vse še nepredstavljene peršone in že uveljavljeni laufarji.To bo ratalo že tako tradicionalni tek, da bomo lahko pisali recimo:
"20.tek okoli Brda, 21.tek okoli Brda itd."
Ne bi bilo slabo da bi malce pogledali nazaj kdaj smo začeli in potem bi prišli do kakšne zanimive številke za naše treninge teke.
Potem se pojavlja ideja, da bi vsako obletnico določenega teka imeli izgovor in bi ga posebej zalili z vitamini kaj pravite na to.Da ne omenjam obrokov, ki pripadajo po treningu kot so ti.
Skratka Barb, Saša, Nataša in vse ostale in ostali brez izgovora takoj na tek.
Razen če niso posredi zakonske dolžnosti :oops: :oops: :lol: :lol: , kar je prioriteta valjda.
Se vidjamo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
Jaz jutri po vsej verjetnosti zacnem z treningom ze ob 16:00 (to med brati pomeni, da se bodo odtekli trije krogi).

Torej ce je kaksen kandidat-ka za krog ali dva za ogrevanje pred uradnim "krogom okoli Brda" - you're welcome! :)

Prvi krog 16:00, drugi 17:00, tretji pa po planu - 18:30. :)
(po koncu drugega pa malce strechinga in hidracije)

Chi vediamo
Tini
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA