področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Pozdravljeni!

Prosil bi vas za eno informacijo drage tekačice in tekači. 31.3.2012 sem naročil copate na Start Fitnessu.Od takrat ne sluha ne duha od njih. Kontaktiral sem jih preko emaila vendar brez uspeha. Sedaj bom poskusil še preko telefona vendar imam zelo slab občutek glede vsega skupaj. Zanima me ali je že kdo od vas imel podobno izkušnjo z omenjeno stranjo. In kaj bi se dalo v tem primeru še storiti. :| Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.
simke13 napisal/-a:Pozdravljeni!

Prosil bi vas za eno informacijo drage tekačice in tekači. 31.3.2012 sem naročil copate na Start Fitnessu.Od takrat ne sluha ne duha od njih. Kontaktiral sem jih preko emaila vendar brez uspeha. Sedaj bom poskusil še preko telefona vendar imam zelo slab občutek glede vsega skupaj. Zanima me ali je že kdo od vas imel podobno izkušnjo z omenjeno stranjo. In kaj bi se dalo v tem primeru še storiti. :| Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.

Ponavadi dobim stvari v dobrem tednu, včasih dveh. Se pa mi je že zgodilo, nekje lani februarja, da sem čakal na copate dober mesec dni! Je pa to zanesljiva trgovina, pri njih sem naročeval že najmanj 15 krat in vedno dobil kar sem naročil!
Čenča napisal/-a:Danes sem na StatFitnessu naročila copate in uporabila - očitno - stalno kodo za 10-odstotni popust: TRACKB2011, ki sem jo do zdaj uporabila že nekaj krat. Tako, da če jo kdo potrebuje, naj jo poskusi uporabiti pri naslednjem nakupu.

Popust še vedno velja :D
simke13 napisal/-a:Pozdravljeni!

Čudno tole :(
Mi ob naročilu vedno dobimo takoj potrditev in ko je pošiljka odposlana prav tako. Sicer pa ti v profilu, ko si prijavljen vse piše kaj se z naročilom dogaja. Ponavadi pa, ko je pošiljka odposlana traja cca. 3-5 dni, da jo dobiš.
No, upam, da si jo v tem času že dobil :)

Lp
pikador74 napisal/-a:Lep pozdrav vsem članom TF.
A ima kdo slučajno izkušnje z nabavo tekaške opreme iz UK in bi jih bil pripravljen deliti z ostalimi? Nekaj sem pogledal na stran http://www.wiggle.co.uk, še bolj zanimiva pa se mi zdi tale stran http://www.startfitness.co.uk/. A ima kdo še kakšen zanimiv link?
Slišal sem tudi o nabavi predvsem tekaških copat iz Kitajske po zelo zanimivih cenah in z nizkimi stroški pošiljanja. A kdo kaj ve o tej varianti?
Hvala!
lp

http://www.sportsshoes.com/ tule maš odlične in poceni stvari
Pozdravljeni!

Najprej hvala vsem za info. Bom še jaz povedal svojo zgodbo z nakupom preko start fitnesa.
Ko se po 14 dneh ni nič zgodilo z mojim nakupom sem jih poklical. Mora priznati da so se takoj oglasili in mi nekako razložili kje je problem glede moje pošiljke. Naslov ki sem imel navedenega v accountu se ni ujemal s tistim na kartici. Živim namreč na drugem naslovu kot imam podatke od kreditne kartice. No po par mailih v katerih sem razjasnil situacijo so sprostili paket in po cca 5 dneh sem prejel copate.Moram priznati da sem si res oddahnil vendar se je nakup splačal saj sem prihranil cca 60E glede na SLO. Upam da bo komu informacija koristila.

lp,simon
Pozdravljeni,

Preko spletne strani Start fitness bi naročil nekaj stvari. Na forumu sem zasledil za poštnino zaračunajo 10funtov za ene copate. Ko sem v košarico dal stvari sem imel na izbiro standardno pošiljko, ki pride v 5-7 delovnih dneh in je poštnina 4,95 funtov ali pa pošiljko, ki bi naj prišla v dveh delovnih dneh za 6,95 funtov. Zanima me ali te cene poštnine veljajo za njih ali tudi ko pošiljajo k nam? Oz je to to ali še je potem kaj poštnine zraven?

Hvala in LP,
Jean
JO18 napisal/-a:Pozdravljeni,

Preko spletne strani Start fitness bi naročil nekaj stvari. Na forumu sem zasledil za poštnino zaračunajo 10funtov za ene copate. Ko sem v košarico dal stvari sem imel na izbiro standardno pošiljko, ki pride v 5-7 delovnih dneh in je poštnina 4,95 funtov ali pa pošiljko, ki bi naj prišla v dveh delovnih dneh za 6,95 funtov. Zanima me ali te cene poštnine veljajo za njih ali tudi ko pošiljajo k nam? Oz je to to ali še je potem kaj poštnine zraven?

Hvala in LP,
Jean

Za SLO je poštnina 10f za ene copate in še štiri lažje stvari, nap. majice,... :!:
Še koda za popust: TRACKB2011
Meni je še pravkar "prijela", čeprav je videti stara!
Sam sem že naročal na http://www.sportdirect.com in tudi v bodoče bom še.
Pravzaprav naslednji teden. To je podobna trgovina, kot so te v Sloveniji, le da je le ta angleška podružnica in so cene bolj ugodne kot pri nas. Pr ceni je potrebno prišteti še 20 eu poštnine ne glede na št. artiklov. V kolikor je kdo zainteresiran , da si delimo stroške poštnine, naj mi javi preko maila da se dogovorimo.

Lp gorazd
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA