Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bor
fotrov tek je prireditev z dušo in veliko pozitivne energije......ena in edinstvena !!!
hvala Aleš & family.....
Uporabniški avatar
 Bor
aja , da ne pozabim ...tradicionalne POLITANKE so pa zakon !! (alenka :wink: )
Uporabniški avatar
 miro
BojanU, je napisal , da je fotrov tek fenomen, ker se zbere toliko tekačev,brez reklam v časopisih, jaz pa dodajam, da fotrov tek, ni samo tek,ampak predvsem srečanje pozitivnih ljudi s TF. Vsaj jaz vedno pridem brez tekmovalnih ambicij,- pridem zato, da se srečam s tekaškimi prijatelji!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 še1PR
Saj ne vem kje naj začnem... Večino ste že povedali.
Zame je Fotrov tek bil vedno nekaj posebnega. Nekaj narejenega z izrednim entuziazmom in vsakič, ko pride vmes kaj, da se ga ne morem udeležiti mi je neskončno žal. Letos sem bila torej neizmerno vesela!
Zato res hvala :clap: in pohvala :cast: Alešu s familijo, ter pomočnikom Vlajku, LojzePju, Mitjis, Ani*, pekom in pekinjam pa morda še komu "nevidnemu" za organizacijo.
Podeljevanje diplom s Fotrom TF (da ga predstavim še ostalim TFjevcem, ki so spraševali kdo je to :wink: - upam, da se bo slikca videla... :roll: )
Slika, ki mi jo je zaupal organizator Ales Slika mi je bila velika čast. Šele na Fiftyjevih fotkahpa sem ugotovila koliko enih :cmok: in :heart smo podelili... :wink: :lol:
Hvala tudi za vsa darila!!!

Se strinjam z vencljem, da bi bilo fino vedet kdo je kdo tudi po nicku...

Še enkrat hvala :laola vsem :TF) , da ne začnem naštevat pri štajerskih žrebcih s princesko :wink: , mojihPRjčkih... :wink: , za družbo!

Hvala miro, odkar te poznam si izreden "đentelman"... in se mi zdi :roll: , da si vzel v šolo tudi kakega "mladinca"... :wink: :lol:

Kot je napisala že Izyemna, bova obljubljeno prezentacijo o Iranu in vzponu na Demavend, za katero bi, po Matevževem adventuru :cast: gotovo težko pritegnili pozornost :wink: , izvedli "v kratkem..."

Tudi, če naslednje leto ne pridem med 100, se bom max potrudila, da bom na 6. Fotrovem teku zraven! :lol:
 ana*
Oj*

..Malo z zamudo še svoj prispevek o FOTROVEM TEKU, z veseljem dodam..
Bilo je res lepo četrtkovo doživetje & prijetno tekaško srečanje :D ..na Brdu.Kljub sivim oblakom, ki so skrivali jesensko sonce..je bilo vzdušje na robu gozda, kjer smo se najprej vsi zbrali, super:)..Ob opazovanju vas;vseh tekaških udeležencev oz. pridnih tekaških bitij..nam je bilo že samo kot navijačem&supporterstvom s športnim napitkom, na našem štantku' :lol: ,prav fino :D ..Malo mi je sicer mrazek "dal vetra", ker nisem tekla..ampak ob koncu te super prireditve:) mi je uspelo pozabit tudi na to..
ČESTITKE VSEM TEKAČEM & ORGANIZATORJU ter vsem NJEGOVIM POMOČNIKOM, ki ste izpeljali ta krasen dogodek :D !

Uživejte v nadaljnih tekaških korakih :D & papa*

Ana*
Uporabniški avatar
 50cent
Bilo je zelo lepo :) . Toliko novih forumovcev spoznal, da nebom niti našteval. Res bi bilo lepo oz. bolj praktično, če bi naslednjič imeli priponke z "nickom" :) .
Proga zelo lepa, eni so ga "žgali" kot da je konec sveta :lol: , sam sem z Zdravkotom začel zadržano in motivirano saj je par metrov pred nama tekla eggy in sva imela motivacijo :rol: . Po postanku pri Vlajkotu pa je eggy prestavila v višjo prestavo in začela dirjati, Zdravko je malo spustil, meni pa "motivacija" ni spustila in sem se kar matral do konca, da sem držal korak z eggy ki je presneto hitra punca :) . Tudi vsem počasnejšim in hitrejšim sem malo zaploskal in rekel kakšno spodbudno besedo tako, da je bil cilj kar prekmalu zaključen. Na podelitvi pa je bila Štajersko-Šiškarska naveza najbolj glasna :lol: . Nevem zakaj so bili fantje na podelitvi tako sramežljivi.....dokler nisem jaz Aljo konkretno polubčkal ob prejemu diplome, so si vsi samo kulturno roke podajali, ko pa so videli, da Alja razen diplom "tala" tudi lupčke, potem pa so vsi navalili na Aljo kot nori :wink: .
Še bom prišel, saj lahko čeprav sem bil prvič govorim o tem teku le z presežki :) . Hvala Aleš in co....si znam predstavljati, da spraviti takšen tek pod streho ni lahko delo. Naslednjič ko pridem, bomo tudi malo dalje ostali, namreč zaradi moje jutranje službe se je celotna ekipa morala malo meni prilagajati saj sem na koncu pa čeprav z težkim srcem delal silo za odhod :( . Hvala klatežu za prevoz, Mojcej77 za super družbo, Zdravkotu pa......mah, boma že rekla kako ob pivu :) . Hvala tudi vsem TF facam ki ste z svojo udeležbo naredili tako prijetno vzdušje :) . Se vidimo....
Uporabniški avatar
 Matevz
Na koncu lahko dodam le:

business as usual - it's a hard job, but someone has to do it.

Skratka uživancija čez vse ----- kljub temu, da še danes težko hodim :( je bilo res preveč počitka pred dirko :)
 Nataša
a loh prosm nehate omenjat napolitanke!!! :evil:
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:a loh prosm nehate omenjat napolitanke!!! :evil:

he he...te niso napolitanke ampak POLITANKE......
so pa definitivno najboljše kar sem jih kdaj jedel.... :D
 Nataša
no, PULITANKE! ja, vem, da so dobre, dobre, dobre ... Aleš, kdaj lahko kej pridemo na obisk? Aja, pa hvala za brisačke, kako si se dobr spomnu!!!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Na podlagi vaših postov se da soditi, da ste bili kar zadovoljni z okrepčevalnico Na klancu. :D
Fino, pa imam drugo leto spet deu. :wink:

Drugače pa, super tek, na analizi pa super družba tako "stari mački" kot "rookies". 8)

Aleš & Family, tako kot vedno. :cast:

PS:
IRA, ker te zaenkrat ni pohvalil še noben od fejst dedcev, te bom pa jaz. Vsekakor si zelo fejst bejba. :cast1: :)
Uporabniški avatar
 Wega
Za drugo leto predlagam, da se štopa kar vsak sam. Enostavno se prijavi in izmeri, in prijavnico pusti na prostoru "na progi", ko pa priteče pa odda rezultat in ekola, pol manj dela.
Uporabniški avatar
 Bor
Wega napisal/-a:Za drugo leto predlagam, da se štopa kar vsak sam. Enostavno se prijavi in izmeri, in prijavnico pusti na prostoru "na progi", ko pa priteče pa odda rezultat in ekola, pol manj dela.
.....
in ekola en kup PB-jev.... :lol: :lol: :lol:
he he
Uporabniški avatar
 Miha65
IRA napisal/-a:Miha65, hvala za prevoz :driver: :clap: :clap:
Na teku sem te pa za 5sekund nascala - HA HA!
Sej vem, da tebi to ne pomeni nič, men pa full - HA! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

:lol:

Ja IRA, sej zato sem pa dvakrat vmes hodu, ker sem vedu kako te bom razveselil... a mam kej vec sans za piskote, k so jih snedl vsi pred mano od tele fejst punce k sem jo mel cast vozit :lol:

(kako gre ze tista domaca... vsi so prihajali, a njega ni blo......)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
hvala za fotke - sem jih že spravila "na papir" (oz Boni jih je :wink: ).
z IRO sva bili ujeti tik pred štartom, pa še ravno ob štartu :D

zdej ni panike, da bi jo do naslednjega snidenja pozabila, a ne IRA ?! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA