Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 raf
Loni napisal/-a:Drugače pa ostali lahko vidite pokal za zgodovino na slikcah, takrat še v enem kosu :P

Sem čutil v zraku, da ga je treba pofotkat za spomin. :wink:
 Marinka
http://www.durs.gov.si/si/o_davcni_upravi_rs/davcni_uradi_in_uradne_ure/davcni_urad_ljubljana/

V excelovi tabeli so vključeni filtri, zato se ne vidijo vsi stolpci, med njimi tudi časi. Greš v Data, pritisneš Filter in potem Advanced.
 Marinka
Seveda je zgornji link napačen, he he.
Uporabniški avatar
 Loni
Dela normalno. A se ti pokažejo handbyke uvrstitve ali tudi ti ne? Ker potem imaš spodaj na zavihku Top ranking export?
 Karamela
Pozdrav TF-jevci!
Tudi za menoj prva 21-tka v Palmanovi.Od 16.km dalje sta mi delala velike težava 2 odstopla nohta na nogi ,a se nisem pustila in vseeno pritekla do cilja.
Lepo se je bilo družiti z vami in zagotovo se vidimo prihodnje leto.
 spela*
Loni napisal/-a:Dela normalno. A se ti pokažejo handbyke uvrstitve ali tudi ti ne? Ker potem imaš spodaj na zavihku Top ranking export?

Hvala, Loni, že dela. :D
Uporabniški avatar
 lenči
raf napisal/-a:Fotke od Erike in pravi, da ste(smo) tekači res pravi norci in da ona še ni tako nora, da bi začela lavfat.

http://picasaweb.google.si/rafzih/Palmanova02#slideshow

Hvala lepa za fotko Erika, zelo lep spomin mi bo ta prihod v cilj :lol: . Kako je dragoceno, če te ljudje poznajo :wink: , imaš sigurno kakšno fotko :lol: .
Uporabniški avatar
 tae
NumPettorale Arrivo ArrivoMW ArrivoCategoria1 TempoFinale RealTime minKm Categoria1 CognomeAtleta NomeAtleta Sesso Anno Naz CodSocieta Societa

5201 1591 226 62 1:57:06 1:56:34 5:33 SF NOVAK SPELA F 1978 SLO TEKASKI FORUM

Copy-paste iz njihove strani. Sicer ne vem, če se boš kaj dosti tu znašla.

Drugače pa odpre exelov file, klikneš na mapo "Top Ranking Export" in spodnji kurzor pemakneš čisto levo.

PS: Vidim, da sem tako mečkal, da so me že drugi prehiteli. :oops:
Uporabniški avatar
 Dalibor
Pohvala vsem TF-jevcem ki so se udeležili palmanove in tistim ki smo šli navijat!

Zelo lepo mi je bilo se družiti z vami in navijat za vas in se vam res lepo zahvaljujem super lep tekaški dan.

:laola :clap:

Vesel sem za mojo bolšo polovico IRO,ki je dosegla nekaj kar si pred nekaj časa sploh ni predstavljala
da bo dosegla.
V bistvu sploh si ni predstavljala da bo tekla kje še da bo dosegla kaj takega.
Full sem ponosen nanjo.

Pohvale tudi Bojanu ki je super organiziral vse od štarta do finiša dneva.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
[quote="Dalibor"]Vesel sem za mojo bolšo polovico IRO,ki je dosegla nekaj kar si pred nekaj časa sploh ni predstavljala
da bo dosegla.
V bistvu sploh si ni predstavljala da bo tekla kje še da bo dosegla kaj takega.
Full sem ponosen nanjo.quote]

lepo je prebrati, ko moški pohvalite svoje ženske :!:
no, saj si konec koncev tudi zaslužijo(mo) ali ne! :wink:

čestitke vsem, ki ste uspešno opravili s Palmo!
 Tamzi
Jaz sem tudi rekla, da pridem naslednje leto spet :)

Super vreme, lepa pokrajina... skratka super lep zakljucek tekaske sezone!
 spela*
Tamzi napisal/-a:Jaz sem tudi rekla, da pridem naslednje leto spet :)

Vprašanje za Iro: Kolikokrat gremo še spat? :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
tkole, danes bom izjemoma mal daljši kot ponavadi.....
:lol:
bilo je super da dol padeš... :wink: .....( padu je samo pokal :cry: , ampak ga bomo zrihtal :D )

he he

ps: fotr u akcijo in napiš prosti spis o ... kauciji ! :roll:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Da ne bom izgubljala besed, predhodniki so zapisali vse, kar bi lahko napisala tudi sama.
Moj tek soliden, padel osebni rekord, če ne bi bilo krize po 18. km, bi bilo še bolje. Tako, da se počasi približujem 1:50 na polovički. tempo tudi počasi leze pod 5:30.
Škoda, da nisem trenirala tako, kakor znam. :oops:

Aja, hvaležna sem Maci za + vzpodbudo, veliko koristnih nasvetov in to, da mi je pomagala, da premagam zavoro in tečem s tempom pod 5:30/km. Hvala še 1x.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA