Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Upam, da je moja letošnja napoved kar točna, in sicer zajčja hitrost oziroma
čas 4:00:00. Vabljene maratonke in maratonci na dolg klepet :)
Če se mi bo pridružil še kdo, ki bi rad držal polovičko pod 2:00:00 tudi dobrodošel v družbo :D

:laola
Vreme napisal/-a:Sicer je moja želja bila, da bi v Radencih naskakoval 2 uri, pa še odličnega "tempomahera" bi lahko imel zraven, a sem po nedeljskem treningu spoznal,da je to zame še vedno utopija. Torej ostaja izboljšanje lanskega časa torej pod 2:12.

vreme bo že primerno, če pa bo Vreme pa bomo videli :wink:

Hm, se mi zdi da sem odkrila zajčka, če bo vreme za Vreme :wink:
Džony napisal/-a:Desetka:

Letos pa sem dokaj dobro pripravljen, tako da bom poizkušal doseči rezultat pod 40.

Letos nas bo pa očitno dosti iz foruma z enako željo. Jaz vem vsaj za naslednje:
poleg tebe Džony in mene še
- Obivankenobi
- Inot
- Kovit
- MatjazV
- Dimci
- Klatež (če se ni hecal :D )
in morda sem še koga spustil.
lenči napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Sicer je moja želja bila, da bi v Radencih naskakoval 2 uri, pa še odličnega "tempomahera" bi lahko imel zraven, a sem po nedeljskem treningu spoznal,da je to zame še vedno utopija. Torej ostaja izboljšanje lanskega časa torej pod 2:12.

vreme bo že primerno, če pa bo Vreme pa bomo videli :wink:

Hm, se mi zdi da sem odkrila zajčka, če bo vreme za Vreme :wink:

Lenči mi bo v čast ;)
Konfiguracija terena? A ni to zelo ravninska proga?
Vreme je napovedano okrog 22°C, brez sonca in brez dežja... Torej skoraj idealno...
Jaz še nikoli nisem bil v Radencih, zato me zanima zakaj ta tek ne bi bil primeren za doseganje rekorda?

Za doseganje rekorda ni primeren npr. Kraški maraton (napram ljubljanskemu), kjer je kar nekaj vzpona ter vetra.

Lp
:arrow: 3.44,99....da popravim svoj PB
:arrow: Ali bo kakšen zajček za ta tempo...
:arrow: Drugače pa iščem družbo...je kdo za???
:arrow: Se pravi prvi krog 1.52,20......drugega samo ponovimo v istem tempu :D :D
:arrow: Matej

:lauf:
Če bo tako vreme, kot danes bomo imeli ob štartu 13°C, kot je zdaj pri nas V 10km oddaljeni Murski Soboti. Je pa 22°C napovedana popoldanska temperatura in je več, kot predobra za podiranje osebnih rekordov. Proga pa ima +-4m višinske razlike po celem krogu, kar je zanemarljivo in tudi ne bo oviralo tistih lačnih za dobrim rezultatom. ;) Če bo tako vreme ostaja še upanje za dobre rezultate.
spitbox napisal/-a:Konfiguracija terena? A ni to zelo ravninska proga?
Vreme je napovedano okrog 22°C, brez sonca in brez dežja... Torej skoraj idealno...
Jaz še nikoli nisem bil v Radencih, zato me zanima zakaj ta tek ne bi bil primeren za doseganje rekorda?

Za doseganje rekorda ni primeren npr. Kraški maraton (napram ljubljanskemu), kjer je kar nekaj vzpona ter vetra.

Lp

Ni problem v progi, ker je edini klanec most čez Muro, ampak v vremenu - ali je vroče in soparno ali pa oblačno, z primerno temperaturo, ampak vetrovno. V najhujšem primeru pa je lahko tudi vroče z vetrom :lol:
Pozdravljeni;

vesel sem, da mi je bilo do sedaj dano trenirati brez poškodb in se s tem prijaviti na moj PRVI maraton.
Mogoče to mesto ni najboljša oblika in izbira zahvale, pa vendar......ko sem bil na začetku z mislimi ali začeti trenirati ali ne, mi je prav ta TEKAŠKI FORUM in vsi VI zagnani tekači, dal dodatnega poguma in energije da sem se spravil v pogon. Zahvala pa gre tudi NATAŠI iz Celja, ki mi je zaupala "skrivnost" svojih treningov, zaradi katerih danes brez problema odtečem 42km.

Moja napoved:
ob primernem vremenu(raje dež kot sonce :wink: ) 3:50:00

p.s. Če se bo pa kateri po maratonu nahajal kje v bližini lJutomera, ga z veseljem povabim na kupico belega :wink:

Lepo vas pozdravljam!

Godbenik- Grega

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA