prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Fli
Loni napisal/-a:Zdravko, a maš tisto doma zvarjeno ognjičevo mast iz svinjske masti? Moja mama jo cmari vsako leto in je res uporabna žavba, čeprav smrdi ko..., pa še štunfe in rokavice moram na krake dat, ko jo namažem, drugače je vse za v Vanish, samo pomaga pa res.

Zamenjaj svinjsko mast za vazelin in kot bi rekel tisti mali Kitajček iz reklame "Ne smrdi, ne smrdi" 8)

Vzel sem Najki Running Elite. Javim kaj več, po kaj več kilometrih.
 ton
(kss kss. kontaktiram)

Takole bom rekel: kar mi je svetovala (kompresijske nikete, tako stare, da je cena še v tolarjih) in prodala Mici, zaenkrat dela odlično in še zmeraj je več kot pol cenejše od cepk. Me pa malo matra to, da pol treninga porabim že za natikanje - in me malce skrbi, da jih na konkretni tekmi, ki me čaka, že tako moker iz vode sploh ne bom mogel dobiti gor. Vidim, da triatleti zdaj nosijo že 'leginse', take brez stopala - bom to nedeljo v Celovcu pogledal, ali jih imajo tudi že pod neoprenom ali samo pred/po tekmi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA