prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 5r002
ja... nepodloženi so tok... podloženi so pa do cca 15 EUR... mal poglej na strani... :)
Uporabniški avatar
 majcha72
Se mi je zdelo, da ne more bit simpl...
Svetujte mi, prosim, kakšen buff naj si kupim, če imam obseg glave 55? To je spodnja meja pri odraslih in zgornja pri juniorjih. :?
Uporabniški avatar
 Loni
A ne obstajajo samo tri velikosti; za odrasle ter dve otroški? je pa potem težko izbirati med različnimi modeli, jaz imam oba kar navadna, nobenega flisa, brez šiltov... OK, lažem, eden je druge firme - Had in kot sem enkrat že napisala, med njia ne opažamrazlike, je pa Had cenovno ugodnejši.
Uporabniški avatar
 niki
majcha72 napisal/-a:Se mi je zdelo, da ne more bit simpl...
Svetujte mi, prosim, kakšen buff naj si kupim, če imam obseg glave 55? To je spodnja meja pri odraslih in zgornja pri juniorjih. :?

Jaz sicer ne vem koliko imam obseg glave, vem da lahko nosim kapo mojega 10 letnika, tako da imam majhno glavo in sem si vseeno kupila buff za odrasle.. Se mi zdi vseeno drugače kot pa če bi kupoval kapo.
sicer pa verjetno lahko probaš v trgovini.
Uporabniški avatar
 niki
V Mercatorju je še ena različica Wind..

Jaz sem si kupila prav Buff-a, takega ki ima en del s polarjem. Sem ga že sprobala in se super obnese.
Uporabniški avatar
 majcha72
Loni napisal/-a:A ne obstajajo samo tri velikosti; za odrasle ter dve otroški? je pa potem težko izbirati med različnimi modeli, jaz imam oba kar navadna, nobenega flisa, brez šiltov... OK, lažem, eden je druge firme - Had in kot sem enkrat že napisala, med njia ne opažamrazlike, je pa Had cenovno ugodnejši.

Ja saj, ampak odrasle so za obseg glave 55-63, junior pa od 50-55.
Odločila sem se, da to kvečjemu razširi izbiro in bom izbirala samo po barvah. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA