Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

GTA napisal/-a:Spartatlonci, kako kaj potekajo priprave, kakšno je počutje 5 tednov pred tekmo?
Kakšni so občutki, a bomo videli cilj? Bolj ko berem poročila tistih, ki so poizkusili prvič, težje se mi zdi. No ja, ne mečem puške v koruzo, le skoz bolj se mi zdi, da ne gremo na dopust v Grčijo:)

Vse v "normalnih" parametrih. Včeraj sva z Zdrtavkotom vadila "El Condor pasa" in moram priznati, da gre njemu veliko bolje :D; sicer pa sem jaz itak v supportu tako da solo ostane Zdravcu (hvalabogi :wink: ).
Serbus! Tudi pri meni poteka vse tako, kot sem si zamislil v mesecu januar, ko sem bil "sprovociran" in sem se odločil za ta "projekt". Komaj čakam, da se začne, saj se V letošnjem letu še nisem udeležil nobene tekme in sem vse podredil samo enemu cilju in to je 246 km v 35:59!!!! Upam, da še zdržimo teh 5 tednov brez poškodb, potem pa JUHU GRČIJA!
Težka bo
Moji treningi niso niti polovični
Zato so pa poškodbe potrojene
In s pomočjo fizioterapevtov bom zdržal še teh par tednov
Verjamem, da stopim na start in potem si želim videti poleg kralja Leonidasa avtodom in veselo suport ekipo
Kondorjev let je lepa simbolika ... ali pa Albatros ... oziroma gibi v stilu starega Zorbe
ZdravkoC napisal/-a:,,,in potem si želim videti poleg kralja Leonidasa avtodom in veselo suport ekipo...

Ob kipu jih ne boš videl, ker tam ni placa za parkirat avtodom, je pa levo od kipa, tik ob bolniškem šotoru nekaj malega placa. Predlagam, da avtodom pustijo nekje okoli hotela in gredo peš do cilja, ker se itak vse dogaja v krogu 1 km, pa še iz bolniškega šotora te brezplačno dostavijo (in enega spremljevalca) v hotel, kjer si!

AJDE, GVEREJTE!!!
Pozdravljeni "Špartanci"!

Kako kaj priprave? Kako počutje, pred tekaškim izzivom življenja?

Verjamem, da ste že zdaj pripravljeni, in da že nestrpno čakate na "dan odhoda" .

Uspešne "zadnje dneve priprav (počitka)" vam želim!

Lep pozdrav! Zvone
Ravno danes se dobimo vsi skupaj na neutralnem terenu (krofplac Trojane),
saj je Lojze GTA organiziral nabavo enotnih dresov in tisk,
Toni Perušič tudi pripravlja neko presenečenje iz ponudbe Žolne in ...
Alja je zbrala nek SLO propagandni material in ...
Izmenjali bomo še kakšno besedo in ... :toast:

Vse po planu
le ... telo noče (poškodbe), a glava hoče (tudi poškodba?)
V tem primeru je najslabši kompromis. Vse je v glavi :--
Zgleda, da tu še samo jaz pišem :wink:

Zgodba Spartathlona 2010 se počasi piše. Danes se je zbrala ekipa šestih kandidatov in nekaj spremljevalcev na Trojanah. Bil je pravi delovni sestanek.
GTA ali Lojze je že pred časom zbral naročila in dal tiskat enotne drese. Nabavili smo tudi bombažne majice za spremljevalno moštvo.
Alja je poskrbela za propagandni material, nekaj tega pa še sledi, verjetno tudi enotne bombažne majice za spremljevalce.
Toni je pri Žolna šport zrihtal vzorce kvalitetnih tekaških dresov z originalnim tiskom Spartathlon in imenom kandidata, kakršne bomo v naslednjih dneh prejeli. Obljubljene so tudi ultra medikal zadeve za noge, firma Lurbel (Španija), katere bomo istočasno testirali.
Ker imam jaz malo protekcije, sem dobil vzorčni par kompresijskih nogavic in štucnov, da jih lahko testiram že na Celje-Logarska ta vikend.
Lepo smo se porihtali. Alja je sicer naredila nekaj fotodokumentov, vendar tukaj ne morem nič pripopat zraven. Razen seveda fotke dresa.
ZdravkoC napisal/-a:... Alja je sicer naredila nekaj fotodokumentov, vendar tukaj ne morem nič pripopat zraven...

Samo trenutek potrpljenja prosim, pa bodo tudi fotke! :D (se že nalagajo!)
ZdravkoC napisal/-a:Zgleda, da tu še samo jaz pišem :wink:

Kako bomo pisali, ni časa, ko pa skoz treniramo :wink:

No ja pa vseeno. Opremili smo se, malce pogovorili, malce povprašali Tonija in Nežo, ki sta Špartatlon že okusila, malo popili in se posladkali. Nekateri bodo jutri odtekli še Logarsko kot zadnji dolgi trening pred Šparto, drugi bomo počasi začeli s taperingom "pred tekaškim izzivom življenja", kot je lepo napisal Zvone.
Stanje duha je odlično, Zdravkota malce ovirajo poškodbe, vendar upamo na najboljše in na čimveč slikic ob kipu Leonidisa.
GTA napisal/-a:Stanje duha je odlično, Zdravkota malce ovirajo poškodbe, vendar upamo na najboljše in na čimveč slikic ob kipu Leonidisa.

Juhej in jaz bom na progi in v cilju ob kralju Leonidisu glasno navijala za naše "Špartance"! :Fslo :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA