Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Cajtng bom prebral, napitek spil, cukre pojedo ... pol pa šel spet laufat :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Prebral v enem zamahu. Test copat in poškodbe pa sem pustil za drugič, ko bom če bom potrboval :D
 milos
Revija je čisto solidno izdelana, vendar nima ničesar, kjer bi človeku zaigralo srce. Deja vu. Sorči, uvodnik od Primoža kališnika ima vloženo dušo.

Komu je namenjena? Tekačem s kilometrino ni. Čisto frišnim tekačem tudi ne, ker cilja naravnost na 10km in 21km. Razumem, da se v tem vrti denar, vendar pogrešam vsaj kakšno rubriko, recimo temu "izpoved tekačev". Saj nihče ne teče, ker mu tako paše v nedogled prekladat levo nogo pred desno pa spet desno pred levo. Za vsakim tekom, za vsakim tekačem stoji neka osebna zgodba.

Predlagam, da se izda posebna izdaja samih takih zgodb. Sicer malo dvomim, da bo do tega prišlo, ker se ne bo ničesar neposredno reklamiralo. Vsaj v snovnem smislu ne. Po drugi strani, bi pa morda le kdo zagrizel v to in ubesedil nesnovno razsežnost, katero tek nedvomno ima. Mnenja sem , da ni tako malo ljudi, ki bi take stvari radi brali, in tako revijo tudi brali in seveda zanjo tudi plačali.
Uporabniški avatar
 ero
milos napisal/-a:Predlagam, da se izda posebna izdaja samih takih zgodb. Sicer malo dvomim, da bo do tega prišlo, ker se ne bo ničesar neposredno reklamiralo. Vsaj v snovnem smislu ne. Po drugi strani, bi pa morda le kdo zagrizel v to in ubesedil nesnovno razsežnost, katero tek nedvomno ima. Mnenja sem , da ni tako malo ljudi, ki bi take stvari radi brali, in tako revijo tudi brali in seveda zanjo tudi plačali.

na TF se je v vseh teh letih nabralo zgodb za nekaj knjig. take knjige bi se pa lotil :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA