- 29 Nov 2010, 08:51
...bravo EČO....
....ni zime za eskime....
...odlično si tole izpeljal....razmere so bile pa res 

bogi napisal/-a:Ečo,mislim da bo boljše da nedeljsko turo preložiš na kasnejši termin,saj kolikor vem poti po
katerih poteka krpanova pot od Zgornjega Jezera do gradu Snežnik niso splužene,prav tako pa po mojem ni očiščena pot iz Vrhnike do ceste za Metulje in tudi cesta do Metulj.Trase od Blok proti Grahovem pa ne poznam.Če se pa že odločiš, pa veliko sreče
EčO napisal/-a:bogi napisal/-a:Ečo,mislim da bo boljše da nedeljsko turo preložiš na kasnejši termin,saj kolikor vem poti po
katerih poteka krpanova pot od Zgornjega Jezera do gradu Snežnik niso splužene,prav tako pa po mojem ni očiščena pot iz Vrhnike do ceste za Metulje in tudi cesta do Metulj.Trase od Blok proti Grahovem pa ne poznam.Če se pa že odločiš, pa veliko sreče
Verjamem, da ceste niso splužene, ker so to pač gozden ceste. Na večini je promet dovoljen le na lastno odgovornost. Glede na izkušnje do sedaj, pa predvidevam, da se je sigurno po vseh teh cestah peljal vsaj kakšen lovec s terencem ali pa kmet s traktorjem. To mi zadšča, bom temu prilagodil tempo. Problem zna biti edino če gre pot čez travnik ali direktno čez gozd in ne po gozdni ali poljski cesti. V takih primerih je orientacija precej problematična ker ne veš v katero smer.
Bogi! Če poznaš ta del mi prosim sporoči ali gre po cestah ali kar naključno po polju in gozdu?
Lahko se pa pridružiš!
vencelj napisal/-a:Nekako takole: http://www.geopedia.si/?params=L8843_F1 ... y63395_s13
Nekaj je tudi povezav, ko zaviješ s ceste in greš počez.
Držim pesti, če boš šel! Srečno pot!
LP, vencelj
Vreme napisal/-a:Ečo držim pesti za jutri. Upam, da ne boš gazil do kolen, kot jaz danes po delu Šentiljske. Srečno!!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA