Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 erika1
Meni se pa zdi kot, da tečem že skoraj vse življenje. V mladosti sem trenirala smučanje pa je bil tek del kondicijskih treningov. Ko sem prenehala s smučanjem, so šle kile gor kot za šalo. Zame najlažji način, da se jih znebim je bil seveda tek. Takrat me je sovaščan (odličen gorski tekač) pregovoril naj grem na kakšno tekaško tekmo, pa sem šla in se potem tudi malo bolj resno začela ukvarjati z gorskim tekom. Prenasičenost, poškodba, faks,predvsem pa želja v življenju počet še kaj drugega kot samo živeti za treninge in tekmovanja mi je za nekaj let "sezula" superge.

Potem sem zanosila, poleg vseh radosti, ki jih otroci prinesejo, pride zraven tudi pomanjkanje časa za kak drug šport, odvečni kilogrami,...pa je bila nordijska hoja odlično zdravilo za odvečne kilograme in nabiranje kondicije. Motiv za ponovno ukvarjanje s tekom mi je dala moževa sestra, ko me je povabila na maraton v Radence (21km). Spomnim se, da sva se prijavili kak mesec prej in še isti dan sem šla probat če sploh lahko pretečem 20km razdaljo, pa sem jo. Sicer v Radence potem nisva šli tečt, sva šli pa na eno drugo tekaško prireditev. Spet me je potegnilo in sedaj že kar nekaj časa tečem vsaj 4x tedensko.
 tiguan
Vas bi bilo dobro vidt tečt po sredgorju tam ti uro raznese, če jo že imaš, ne uide ti 95% srčenag utripa.
No meni je uspelo s hojo v hud klanec 93% max.srčnega utripa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA