prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

No, pa smo prebili led. :laola
Niti naskrivaj si nisem upal pomisliti, da se nas bo zbralo tako število ligašev :shock: , res ja, bilo nas je kar 81. :clap: :clap:
Današnji štarter je bil Uroš Čirovič, že 2x zmagovalec zimske lige pri otrocih.

Slika
32. tek na Šmarno goro (WMRA Grand Prix tekmi) je bil Uroš drugi. :clap:
Kdo je Uroš:
Že vrsto let je član KGT Papež, kjer znanje nabira pri izkušenemu trenerju Ivanu Urhu. Njegov trener pove, da je Uroš zelo priden tekač, ubogljiv in garač.

Današnji zmagovalec je bil Gregor Mlakar (KGT Papež) s časom 18:42, pri ženskah Barbara Galjot 25:53 in pri t'malih :lol: Rok Sušnik s časom 20:50 :shock: :clap: :clap:

Malo sem pogrešal stare ligaše : Kosmatin, Tae, Jana, Šporar, Leskovšek... upam, da se nam pridružite. :wink:
Vesel sem tudi za vse iz bolj oddaljenih krajev: Marjan, Loni (zastopala sta Tekaški forum, kar se vidi na skupinski fotki :wink: :clap: ), Fredi, Čepo..... :clap:
Zahvala:
Zahvaljujeva se podjetju Calcit oz Miranu Škrtič , ki nam je zrihtal, da imamo vsi ligaši vse liga zastonj čajčke :beer: pri Perotu. :laola
V okrepčevalnici lahko kupite tudi vrhunske izdelke firme SIS (geli in čokoladice)
http://www.energijabikes.com/artikel/sportna_prehrana/sis_go_eetrolyte_energy_sports_fuel/
še vedno pa so na voljo termo bidoni :
http://www.energijabikes.com/artikel/sportna_prehrana/polar-bottle-termo-izolacijski-bidon-720ml/
Vse zadeve lahko naročite tudi pri meni ali pa v trgovini ENERGIJA, Domžale. :clap:
Ponovno se prevladali rumenčki KGT Papež, video štarta:
http://www.mojvideo.com/video-start-lige-26-11-2011/35201f9f5b72e82c5181
Na koncu videa Olsonov ponos :clap:

Skupinska slikca (se oproščam, morali bi stopiti malo bolj skupaj, ker jih nekaj manjka):
Slika
Ker letos Sandra ne bo mogla biti aktivna pri ligi, sva zaprosila Igorja, če bi prevzel rezultate in se je z veseljem odzval, Igor hvala!
Slika
Vreme: Na štartu megla -0,9°C, na cilju pa nas je pričakal sonček :wink:
Hvala tudi fotografom: Maretu, Acku in Andreju :clap:
Uffffffff, se vas je zbralo. Namen očitno ni dovolj, dokler tudi kaj ne narediš za to. Vseeno moram povedati, da sem imel danes dejansko namen priti pod pogojem, da bi se sam od sebe zbudil do 8h. Žal sem se ob 10h, zato lahko rečem, da sem začetek 3. kamniške zimske lige prespal. Naslednjo soboto me tudi še ne bo, ker imam še zadnjo tekmo letos, potem pa že.
Po celem tednu viroznega pižamiranja je prav pasalo danes zjutraj krake na frišn zrak stegnit. No, ja, najprej sem morala svečano prisečt, da ne bom pretiravala, enkrat za spremembo lahko rečem, da sem se obljubljenega držala, ker tudi metra nisem pretekla.
No, v glavnem, na startu so se še bagerji umaknili, tako se je pokadilo. Peš sekcija pa smo jo mahnili na koncu v stilu počasi se daleč pride in zadnji so bili prvi. Je bilo prav luštno sonce zagledat, pa Makaluja s soprogo kak meter pred ciljem, aja, pa njegova gnada me je skoraj proglasila za pogrešano in mi je šla naproti, baje bi bil zelo hud, če bi bila že kje više. In ker se na koncu nisem mogla spravit s sonca nazaj v meglo, sva jo mahnila še malo više proti Veliki planini, s katere so eni norci že prilaufali dol, gor je šla pa še cela procesija kolesarjev, peš, da ne bo pomote.
Me veseli, da nama je v tretjem poskusu končno ratalo. Prideva še.
Res se je fantastično :clap: prijela tale liga.
Z mojim tekom zelo zadovoljen,kljub temu,da me še vedno muči poškodba :--(
Čestitke vsem ligašom posebaj podmladku z mojo vnukinjo vred "RES STE FANTASTIČNI" :laola
LP OLSON :wink:
Sandra je že v četrtek vedela, da nas bo 80. Čudno, da tega Tomažu ni omenila, da ne bi bil potem tako presenečen. :wink:
Priznam, da se v soboto zjutraj težko odravim od doma, še posebej, če je vreme turobno. Ampak, ko prisopiham na Primoža, je vse hudo pozaljeno, saj mi je spet uspelo premagati lenobo in nekaj koristnega narediti zase. Doma mi gredo potem še gospodinjska opravila hitreje od rok. :D
Hvala za čaj. :clap:
LpE
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA