Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bigfrik
Barb napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:(zadnjic mi je celo ratal v 7min) :oops: :oops:

Pa še jaz sem mu prigovarjala,da naj še mal bolj hitrej,pa ni in ni šlo,a ne :P
Ne me prevec zamotis,pol se pa ne morem koncentrirat na tek! :twisted:
Uporabniški avatar
 bigfrik
M_ap napisal/-a:
Miha ne se dat :wink: ... ej sej če maš Barb sabo ti pa ja ne manjka motiva... zato verjetn skos zadi laufa :wink:
Mislm da jo mam bol jest "sabo",pravzaprav ob sebi,ker sabo vzames kuzka ne cloveka! :twisted:
Uporabniški avatar
 M_ap
Eh... nisi dojel... če pa že vzameš sabo, vzameš psa in ne kužka... ker če si dobr ti kužek ne more slediti, pes pa :P :twisted: Ok tole je kr neki ampak :lol:

Dobr evo: ko greš z Barb na tek, si zadovoln?
 zali
bravo nataša za rekord :wink: :laola

svojih nekaj let nazaj (5 let) sm tut jst lahko teku pod 16, zj mi pa nekak ne rata več pod 24. Res je da se 5 let (!!) nism niti mal ukvarjou s športom, letos sm se pa odloču, da bom maratonc postou 8) :juhuhu:
 zali
p.s.: pa ni samo 5,8 km okol blejskega jezera?!? :?

Men so skos govoril, da je 6,4 km....

Al se pa domačini motjo
Uporabniški avatar
 Barb
M_ap napisal/-a:Dobr evo: ko greš z Barb na tek, si zadovoln?

Kdo pa ni zadovoln, ki gre z mamo šeflo tečt :P :?: :twisted:
Nekateri,so pa še zadovoljeni,a ne :ignore:

Nataša napisal/-a:
M_ap napisal/-a:Jst bi umru... mene najbl zjebe tistih 200m gor proti Pristavi iz smeri Zake... tm grem na ful... poj se pa dol kr kotalim

ja, tam prot Pristavi je res kr težko, ampak a veš, če si taprau tekač pa res tečeš na ful in na cajt, se morš tud tam potrudit, da ti rata, da nisi zadnji k en star ata...probi it kdaj iz smeri Podprege, tam je laži.

Nataša,...to je pa zihr še od lanskega SAM-a, a ne..............tele strmine,ti dajo vetra :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Kej tacga... Bigi, Miha, sej lepo napredujeta, ampak Nataša, kapo dol... :shock: :clap:
Jest sm enkrat štopou tek okol jezera , sam je umes crknla baterija al kaj pa sm pršou nazaj ob 00:00 - u bistvu prej kokr sm šou. A to tud šteje? :)
Ampak sm se kr namatrou.
Pa krč me je prjeu ko sm plavou na otok.
Tko da s triatlonom nebo tko hitr kej. Pa psa tud ne smeš sabo vzet ko plaši une labode.
Uporabniški avatar
 primus
Ja, takla mamo !

:D :D :D :D :D
 laufar
laufar napisal/-a:Morostri, vidm, da kr nekej hodte laufat okol našga jezera! Bo treba mitnco zgleda postavt, ker je zgleda parkirnina prenizka, al pa jo celo zaobidete! :x

Hallllooo! Jest vas hočm mau sprovocirat, vi pa nč! :cry:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Res si dober, M_ap :wink: ,
sam, sicer, nisem ravno merilo zate, ampak zanimivo, tačas, ko jaz opravim z enim kilometrom (1 km v 24 minutah), si ti že okrog Blejskega jezera (5,8 km). :lauf: :cast: :cast: :cast: :cast1: :cast1: :cast1:

Pa, še praviš, da si bolj kolesar, tečaš pa tako, malo "usput". :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
primus napisal/-a:Ja, takla mamo !

Pozabil si navesti avtorja citata. :wink:
Uporabniški avatar
 nada
Ej, M_ap ti si ta prav, ti se nam moraš pa nujno pridružiti, takšne rabimo :wink: , da nam sceno gor držijo, sploh zdaj ko je bolj "tuga" pa še malo nasičenosti med ljudmi se občuti tko na trenutke :twisted:.
Al' pa nas tko že nekaj časa od daleka opazuješ 8), le pridi bliže je taako lepo, ko smo vsi nakupu (ed velik kup čudakov, ha, ha, ha ) !
 Nataša
Vlajko napisal/-a:

Vlajko, ta citat je ponarodel, "avtor" ga kvečjemu mal zlorablja. Ni kej. :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:

Vlajko, ta citat je ponarodel, "avtor" ga kvečjemu mal zlorablja. Ni kej. :wink:

bom popravu........
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA