Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Moja štoparica je tudi namerila 4 sekunde več od uradnega časa, tako da bo pri meni kar držalo verjetno...:)

Sicer pa čudovit tek! Edino škoda ker ni šlo pod 1:45 :))
Startala sem čisto zadaj, torej krepko po poku pištole. Čas na moji štoparici se od uradnega razlikuje za več kot 2 minuti. Približno tako razliko je pokazal tudi merilec prijateljici, ki je tekla z menoj.

Sklep: razen če nisva med tekom obe skupaj padli v kakšno časovno luknjo, je z rezultati nekaj narobe. Ker enim vam očitno kažejo neto čas, nama in še komu, ki je startal bolj zadaj (recimo Mojchki), pa ne.
Meni je pa moja štoparica namerila 2.30 min manj kot uradni rezultat :(
Mi ni jasno, kako je to mogoče? Štartala sem pa v ozadju....

Pa berem drugje, da so imeli tudi nekateri drugi take variante...

Sicer mi je bil polmaraton zelo všeč. Še pridem 8)
Hoj, še ena iz paketa "bruto meritev"...startala v zadnjem boksu, na vmesnih meritvah se čas še ujema z mojo uro, končni čas pa ne. Po uradnih meritvah sem v cilj prišla 2 minuti kasneje.
Mož je štartal v prvi skupini, njegov čas je skoraj do sekunde enak času z njegove ure. Hm, kot kaže, se je nekje nekaj "zalomilo"...
Vidim, da nas je kar nekaj...

Mislim, da morajo tole urediti.

Verjetno smo mi tista druga skupina, ki smo kar nekaj še čakali pred štartno črto.... če se dobro spomnim, bi lahko bilo to tiste 2 min časovne luknje... vmes smo stali pri miru in gledali plesalke in harmonikaše...
Zuni napisal/-a:Vidim, da nas je kar nekaj...
Verjetno smo mi tista druga skupina, ki smo kar nekaj še čakali pred štartno črto.... če se dobro spomnim, bi lahko bilo to tiste 2 min časovne luknje... vmes smo stali pri miru in gledali plesalke in harmonikaše...

Štartala sem res med zadnjimi, precej po poku štarta. Vendar je izmerjeni rezultat skoraj enak rezultatu moje ure.
Žel mi je bilo, da sem tisti zborček harmonikašev videla šele ob mimoteku... bi morali že prej igrati, saj jih je bilo zanimivo slišat. :D
Evo, tudi jaz. Štartala iz zadnjega boksa in mi ni bilo jasno, da imam tako slab čas. Pa še moja ura mi je kazala okoli 2 minuti krajši čas teka.
No, sem vesela, da nisem edina in hvala za opozorilo.
mojchka napisal/-a:info@kraskimaraton.com

Očitno so se nekateri pritoževali tudi na twitterju, pa so tako odgovorili:
Nenavadno. Prosim, da zgodbo opišete (za katere tekače je šlo) na info@kraskimaraton.com da zadeve preverimo. Hvala

http://www.kraskimaraton.si/aktualno#neuradni-rezultati-2015

Trenutno mi njihove strani noče odpreti.

Mi je pa res žal, da so organizatorji očitno, po tistem polomu z italijanskim časomerilcem pred leti, spet imeli smolo z merjenjem rezultatov, za kar zagotovo pošteno plačajo.
mojchka napisal/-a:Lojze, z Enkico sva štartali skoraj čisto zadaj.. se pravi, kar nekaj minut po uradnem štartu..

tudi jaz sem štartal zadaj, smo čakali, da so nas spustili naprej, svojo uro sem štartal , ko sem šel skozi start (balon) ene pet minut po uradnem startu.
Sem razmišljala, če se ni to zgodilo tistim, ki imamo lastniške čipe???

Sicer pa sem jim napisala mail in čakam odgovor.

Tistega fiaska z ita.časomerilcem pa ne bom nikoli pozabila, to je bilo moje prvo tekmovanje, pa ostanem brez rezultata :(

Če pa damo to na stran, je bil SPET en lep dan v Sežani, tekla sem kot veter :), jota odlična, super vesela za lesene žlice...
Zuni napisal/-a:Meni je pa moja štoparica namerila 2.30 min manj kot uradni rezultat :(

Zuni, zdajle sem preverila točen rezultat na svoji štoparici in ugotavljam, da je tudi med mojim in uradnim rezultatom točno 2:30 minut razlike :shock: . Zanimivo.
Imam lastiški čip in so mi namerili isti rezultat kot sem si ga sam ;)
Na sekundo :lol:
LP, TB
thinkblue napisal/-a:Imam lastiški čip in so mi namerili isti rezultat kot sem si ga sam ;)
Na sekundo :lol:
LP, TB

Potem preostane le še možnost, da so nas merilne naprave ločevale po pameti ali pa po lepoti :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA