Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 sosed
Trenutno št. prijav: 15.

1. Alezi the dancer
2. BoF
3. Bogo M.
4. bojanm
5. EčO
6. KillerBeam
7. klaudi
8. LILA
9. luna1
10. marinka
11. matej712
12. MatjazV
13. MihaPR
14. oranzni_slon
15. sosed

lp, sosed

(za prijavo posredujte nick, ime priimek, mail in leto rojstva na ZS
dodatne info. najdete par postov nazaj)
Nazadnje spremenil sosed, dne 03 Nov 2006, 14:25, skupaj popravljeno 11 krat.
 hitrohodec
Pazi Nataša, na programu piše, da NE sprejemajo prijav po 16. novembru! :shock: :evil: :(
 Nataša
hitrohodec napisal/-a:Pazi Nataša, na programu piše, da NE sprejemajo prijav po 16. novembru! :shock: :evil: :(

a ti to men? :shock: Kaj sem pa spet nardila?? :shock: :cry: :D
Uporabniški avatar
 BoF
Kot je videti, je po ljubljanskem potekavanju skorajda v celoti pokrepavalo članstvo :TF) , zagotovo pa so se nekateri že podali v preddecembersko :piti: in jih je minilo veselje do :lauf:

Ampak se mi zdi, da bo iz :Fslo do :Fita zagotovo šlo nekaj najbolj :juhuhu: , le še malček jih je potrebno pocukati za rokav.

Ajde raja, kaj se čaka!!!!
Uporabniški avatar
 brankos
BoF napisal/-a:Ajde raja, kaj se čaka!!!!

Še mal pa me boste nahecal, da bom sezono potegnil še za 3 tedne in šel v Palmanovo lovit PB :?: :roll:
Uporabniški avatar
 EčO
Za tacenejšo prijavo mamo čas do ponedeljka! Kako zdaj zgleda s skupinsko prijavo :?:

BrankoS :!: pa itak da boš potegnil sezono :lol:
Uporabniški avatar
 sosed
Glede skupinske prijave - jaz imam letnice rojstva vseh prijavljenih, ki sem jih pobiral ravno v ta namen... Ampak me res jezik matra - italijanščine ne razumem čisto nič, na angleščino pa oni ne trzajo. Če si je pa kdo od prijavljenih pripravljen vzeti toliko časa, da bi nas prijavil, mu z veseljem posredujem podatke prijavljenih.

Kar se prevoza tiče pa je glede na št. prijav trenuten cilj napolniti mini bus (20+1 sedežev). Kot informacijo naj povem še, da najugodnejša ponudba (zaenkrat!) za minibus znaša 55.000 (z vsemi stroški poti, cestninami in davkom), kar znese 2.750 sit po osebi v primeru, da bo bus poln.
Nazadnje spremenil sosed, dne 03 Nov 2006, 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Pero
Hoj! Kako pa je s tistimi, ki bi šli zraven samo navijat?
Uporabniški avatar
 LILA
sosed
ne vidim se na seznamu pa sem ti že včeraj poslala podatke na zs.
Uporabniški avatar
 sosed
Pero napisal/-a:Hoj! Kako pa je s tistimi, ki bi šli zraven samo navijat?

Toplo vabljeni tudi navijači! Seveda pa tudi navijaška zadnjica potrebuje prostor na avtobusu, zato se je treba prijavit! :)

LILA napisal/-a:sosed
ne vidim se na seznamu pa sem ti že včeraj poslala podatke na zs.

Dodano! ;)
Nazadnje spremenil sosed, dne 03 Nov 2006, 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
žal makaronarščine ne znam, pa tut ne poznam nebenega, ki bi jo :(

Teli italijanarji so res za luno, da ne znajo anglešk, ne morš verjet, da so v EU :roll:
Uporabniški avatar
 klaudi
alezi the dancer napisal/-a:žal makaronarščine ne znam, pa tut ne poznam nebenega, ki bi jo :(

Kaj te pa muči? Sej prijava bo itak skupinska. Potrdila o zdravstveni sposobnosti bomo sprintali in če ga kdo ne bo imel, bo na avtobusu dobil svoj izvod v podpis.
Uporabniški avatar
 sosed
klaudi napisal/-a:Sej prijava bo itak skupinska.

Naj ponovim še enkrat. "Aranžma" vsebuje SAMO prevoz! Že dva tedna sprašujem, če je kdo pripravljen prevzeti skupinsko prijavo, vendar se ni nihče javil. Načeloma meni ne bi bil problem, ampak žal ne znam absolutno nič italijansko in ne bom tvegal da bi se kaj narobe zmenil oz. izpolnil...
Sem poslal par mailov v angleščini na organizatorjev "info" e-naslov, a nisem dobil nobenega odgovora.

zato še zadnjič: če ne bo nihče prevzel skupinske prijave, mora za prijavo vsak poskrbeti sam!

Kar se pa tiče izjav, bom za zamudnike na avtobus prinesel obrazce, tako da jih boste lahko podpisali tudi na dan prireditve.
 bojanm
Klical smo v Italijo(ena punca,k to obvlada,pogovarjala se je tud s punco)in dobil tak odgovor,po fax-u pošljemo skupinsko prijavo plačamo pa pred štartom,plačati moramo potem polno število prijavljenih tudi,če nas bo manj kot nas je na spisku,prijaviti se moramo pod"campionato regionale"in plačali bomo 5,5 EU(je rekla,da bo ona govorila s šefom)in nam obljubila to ceno,pa še majce naj bi bile zraven(prijazno in poceni).
Tud italjani znajo presenetit.
Prijavnico bi poslal v ponedeljek,če še kdo koleba naj se hitro odloči.
Sosed midva pa najboljš,da se slišva in se še mal pogovoriva.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA