prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 brankos
Danes sem v popoldanskem sončku opravil solo tek - (preizkus Polarja 625X, ki je zamenjal mojega kolesarskega HAC4) na trasi prelepih polhograjcev in sicer: Trnovec (gostilna Legastja) - Govjek-pod Gontarsko planino-Veliki Babnik-Tošč - Gonte-Grmada-Goljek-Topol-Katarina-Sv. Jakob-Legastja.
Prekrasna trasa, cca. 16km, 1125 NDM vzponov, lepa tura za ljubljanske in okoliške ljubitelje gorskega teka.

http://www.tekaskiforum.net/galerija2/d ... at=0&pos=0
 grega_
Tudi jaz sem včeraj opravil eno solo varianto po Polhograjcih. Šlo je nekako takole-končna postaja mestnega prometa št.5-Toško Čelo-Sv.Jakob-Topol-Gonte-Tošč-Gontarska Planina-Osolnik-spust proti Škofji Loki-Puštal-tu malo zašel s poti in prišel v Drago (med Škofjo L. in Medvodami) in počasi končal v Medvodah. Slabe 4 urce, kilometrov blizu 30...približno. Vreme idealno, mogoče celo malce prevroče...nismo še vajeni take vročine :) Skratka odličen trening. Kaj počne konkurenca? Žine, JU, Šavsi? Najbrž še počiva po škrapingu :D

Lp Grega
Uporabniški avatar
 žine
Kaj počne konkurenca? Žine, JU, Šavsi? Najbrž še počiva po škrapingu

Tudi ko počiva, počiva aktivno :D Jaz sem v nedeljo ponovil rundo, ki sta jo menda v soboto naredila JU in Šavsi: Preddvor - Jakob - Potoška gora - Hudičev boršt - Kališče - Mače - Preddvor, za prihajajoč vikend bi se pe lahko zmenil za kakšno novo dolgo?
lpŽ
 grega_
Ja, res ne počiva, pač pa še stopnjuje svojo pripravljenost :D Višinske priprave,hmm :) . Ja, lohk bi se zmenil za kako novo dolgo. Čakam predloge, zaenkrat jih sam še nimam tok na zalogi :D
Lp Grega

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA