jst se bom tud v nedeljo proti vrhu podal
sem bil sicer zadnji teden na Kolpi, kjer so delale predvsem ročne mišice (veslanje pa ) ampak sej pravjo, da je treba pred tekmo počivat
Noo ker imamo eni stalne izgovore na dopust pa bolečine pa..blabla...bomo pa vseeno bili gor kot navijači,fotografi zatorej le nasmeške na face de noujo grde slike Z Darinko in družino 2Much imamo namen napasti Kokrško sedlo ob 7.00zjutraj iz smeri Suhadolnik,ker bo v Kamn.bistrici ITAK gužva.Markirane poti je za 2h ali 2.30h odvisno po kateri poti jo šibneš.Ma sam mi bomo hitrejši ja valda...Vilko omladincema povej da gremo na sprehod da se nousta gor zakadila Torej če gre še kdo navijati je dobrodošel.Več nas je manj nas je strah
živjo
moj cilj bo jutri 1000 m nižje od vašega: http://www.kamnikbike.com/drupal/?q=sl/node/6 če bo lepo vreme se lahko še zagledemo z vrha na vrh vsem ki se boste jutri spopadli z grintovcem, želim srečno pot
lp mirko
Za ogrevanje oplejem 10 koruz, potem grem pa v krompir.
Še najnovejše informacije izpod Grintovca, točneje izpred slabe ure. Deževno, megla, koča prepolna planincev, navijačev in ostalega osebja Nestrpno se čaka jutrišnji dan, izboljšanje vremena, lahko tudi brez sonca, samo, da bo brez padavin.