Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 AndrejaR
INOT napisal/-a:Poleg vsega naštetega še iskanje sponzorjev za sredstva. Če nisi "velika faca" in če nimaš zvez lahko pozabiš na vse skupaj. Govorim iz lastnih izkušenj.
Me zanima koliko ljudi bo prišlo na tek na stopnice, če predlagamo, da se uvede štartnina recimo 15 evrov???

Če bi se malo potrudili, bi se najbrž tudi sponzorje dalo najti. Morda kdo naleti na posluh tudi v firmi v kateri je zaposlen, pa tudi proizvajalce/prodajalce športne opreme bi lahko prosili za sponzorstvo.

Sicer pa v kakšnem razredu so stroški organizacije takšnega mestnega maratona (če se izognemo velikim zaporam cest)? Če to nekako ocenimo potem bo najbrž lažje razmišljati naprej.
Morda bi bilo najbolje, da nekaj o stroških povedo tisti, ki imajo že kakšne izkušnje.

Lep pozdrav
Andreja
Uporabniški avatar
 miro
Dobro ,se vidimo na desetki in pogovorimo, da ne bo ostalo v oblakih in pri željah.
Pridite tudi ostali, ki bi bili pripravljeni sodelovati , vsaj na dogovor.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 admiral
kam se moram podpisati? ;)

potepinko68 napisal/-a:Kaj pa recimo "Tek po obali": Koper - ob morju po stezi do Izole - pa Simonov zaliv - Strunjan - pa mimo Salinere - Fiesa - Piran - ob morju Portorož - Lucija - pa skozi tunel v Strunjan pa nazaj do Kopra.

Termin pa v Septembru... ali pa november (samo burje ne smejo naročit)

Pa tisto, kar pogrešam pri "naših" maratonih in nekateri tuji imajo. "Ekipna" tekma - štafete, ko lahko maraton pretečeš v obliki štafetnega teka (recimo 4x10km).

lp,
potepinko

P.S. Pa.. Maribor res.. definitivno potrebuje kaksno takšno prireditev
Uporabniški avatar
 Vreme
@Inot jaz bi rekel takole. Ko govoriš o štartnini šteng15€, moraš povedati kaj za to lahko ponudimo tekmovalcu. Sama tekma vsekakor ni dovolj. Vse kar spada zraven je tudi pomembno. Če bodo tvoje domače palačinke zraven, sem pripravljen vsekakor dati z štartnino tudi 15€ :D
Uporabniški avatar
 INOT
Vreme napisal/-a:@Inot jaz bi rekel takole. Ko govoriš o štartnini šteng15€, moraš povedati kaj za to lahko ponudimo tekmovalcu. Sama tekma vsekakor ni dovolj. Vse kar spada zraven je tudi pomembno. Če bodo tvoje domače palačinke zraven, sem pripravljen vsekakor dati z štartnino tudi 15€ :D

Majica, napitki, malica, morebitne nagrade. Mislim, da se ceneje brez sponzorjev ne da. Če pa kdo najde način naj pove.
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:
Vreme napisal/-a:@Inot jaz bi rekel takole. Ko govoriš o štartnini šteng15€, moraš povedati kaj za to lahko ponudimo tekmovalcu. Sama tekma vsekakor ni dovolj. Vse kar spada zraven je tudi pomembno. Če bodo tvoje domače palačinke zraven, sem pripravljen vsekakor dati z štartnino tudi 15€ :D

Majica, napitki, malica, morebitne nagrade. Mislim, da se ceneje brez sponzorjev ne da. Če pa kdo najde način naj pove.

Torej če najdeš sponzorje bo pač bistveno manj, če ne pač 15€! Jaz sem za!!!!
Uporabniški avatar
 INOT
Me pa res zanima kdo bo iskal in našel kakšnega sponzorja :lol: :twisted:
 Reeko
Jaz tui dam!Namesto malice pa palačinke :D !!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA