vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 pegaz
Damayanty
:(
hitro se pozdravi!
 marjan
Če vam je kaj v tolažbo.

"Ko si v največji formi, imaš največ možnosti da zboliš". Se pravi, v formi ste...

Pozdravte se :D ,
Marjan
 Matej79
marjan napisal/-a:Če vam je kaj v tolažbo.

"Ko si v največji formi, imaš največ možnosti da zboliš". Se pravi, v formi ste...

Marjan

To mi delej! Iz tvojih ust v božja ušesa oz. v naše noge! :lol:
Uporabniški avatar
 vanja
@Marjan, hvala za vzpodbudo!

Poročilo z mojega včerajšnjega teka: prekašljala sem tistih 8 km in sploh ni bil noben problem! :D Zlasti po teku, ko sem se počutila bolje kot v vsem prejšnjem tednu! Skratka, spet z optimizmom zrem proti nedeljskih 42km... :twisted:
Uporabniški avatar
 zlopi
vanja napisal/-a:@Marjan, hvala za vzpodbudo!

Poročilo z mojega včerajšnjega teka: prekašljala sem tistih 8 km in sploh ni bil noben problem! :D Zlasti po teku, ko sem se počutila bolje kot v vsem prejšnjem tednu! Skratka, spet z optimizmom zrem proti nedeljskih 42km... :twisted:

... tako se dela :juhuhu:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 vanja
zlopi napisal/-a:
... tako se dela :juhuhu:

Lp, zlopi

:D :D Včeraj zvečer sem res izgledala kot ta rdeči možiček (no, brez očal) :D :D

zlopi, hvala tudi tebi za vzpodbudo!!!
He, he, to bo (k)aktualna tema. :mrgreen: Tudi letos...
Včeraj me je tako napihal veter, da sem komaj gledal. Posledice poldnevnega službenega pohajanja, postavanja in pogovarjanja ter pregovarjanja... Rahlo smrkajoč sem bil popolnoma zlomljen.
Danes je po lepotilnem spancu mnogo bolje, zato se bom zopet skušal preh(hrk)laditi. Tako bom požel vsaj malo usmiljenja na vnaprej izgubljeni bitki... :E
No, pa le nisem edini.
Škoda je edino, da sem bil zares v formi. Zdaj pa je možnosti za nastop vedno manj.
Že 5 dni boleče grlo, glavobol in prehlad. Treniram v zmanjšanem obsegu in upam, da se bom čudežno ozdravil. Ampak slabo kaže. 42km le ni kar tako.

Pozdrav vsem podobnim sotrpinom :(
Uporabniški avatar
 maark

Marjan

Vrhunska forma in komaj čakam nedeljo. Sicer danes zbolel oz. vročina. Pomoje bo krivo tekaje pri 4stopinjah. Dva dni čajčkiov pa bo :D
Uporabniški avatar
 lenči
Marjan

Ha, ha, dobra je tale, samo upam, da ne bo sedaj forma izginila :|
Vsem želim, da se čimprej pozdravite. Meni sicer tud neki iz nosa kaplja, a ni tako hudo. Dokler je samo to je še vredu.

Heksnšus bo pa verjetno že ponehu do nedelje. Sam vseeno držim pesti, da bo čimprej bolš :wink: :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA