Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

urban praprotnik napisal/-a:Obveščam vas, da smo dodali nekaj terminov tekaških tečajev.
Nov koledar tekaških tečajev 2008 je zdaj takšen:

11. junij (sreda) Ljubljana, ob 18. uri
14. junij (sobota) Velenje, ob 10. uri
15. junij (nedelja) Slovenj Gradec, ob 10. uri
21. junij (sobota) Maribor, ob 10. uri
9. julij (sreda) Ljubljana, ob 18. uri
12. julij (sobota) Bled, ob 9. uri
6. september (sobota) Celje, ob 10. uri
13. september (sobota) Koper, ob 10. uri
17. september (sreda) Ljubljana, ob 18. uri
19. september (petek) Zagorje, ob 18. uri
20. september (sobota) Dolenjske Toplice, ob 10. uri
26. september (petek) Domžale, ob 18. uri
15. oktober (sreda) Ljubljana, ob 18. uri

Vabljeni!
Več informacij najdete na spletni strani http://www.tekaskitrener.si

Urban

Ali in kje bo tečaj v sredo, 9.7.? Tukaj je napisan, na spletni strani pa ga ni...
Uporabniški avatar
 Laufer
12. julij (sobota), Bled, pričetek ob 9. uri na atletskem stadionu Bled
16. julij (sreda), Ljubljana, pričetek ob 18. uri na atletskem stadionu ŽAK (Zaseden.)
23. avgust (sobota), Murska Sobota, pričetek ob 9. uri
6. september (sobota), Celje, pričetek ob 10. uri
13. september (sobota), Koper, pričetek ob 10. uri
17. september (sreda), Ljubljana, pričetek ob 18. uri
19. september (petek), Zagorje, pričetek ob 18. uri
20. september (sobota), Dolenjske Toplice, pričetek ob 10. uri
26. september (petek), Domžale, pričetek ob 18. uri
27. september (sobota), Slovenj Gradec, pričetek ob 10. uri
15. oktober (sreda) Ljubljana, pričetek ob 18. uri
Uporabniški avatar
 majcha72
Torej je z 9.7. "prestavljen" na 16.7.?
Pa še zaseden zapovrh.
Eh. :(
Uporabniški avatar
 majcha72
Laufer napisal/-a:Pošlji mu mail na urban@tekaskitrener.si in se poizkusi dogovoriti. :wink:
Mogoče ti uspe.

Done. Zdaj pa pesti držat... :wink:
Uporabniški avatar
 majcha72
Še ne vem še. "Kdor jezika špara, kruha strada" se izkazuje kot čist res. Napisala sem mejl, se zmenila, v sredo grem tja, pa bomo videli, kako pa kaj. Menda se kar zgodi, da sicer prijavljeni potem ne pridejo, odpovejo ipd. Javim pojutrišnjem!
Uporabniški avatar
 majcha72
O, kul. :D
A te bom prepoznala? ;)
Uporabniški avatar
 majcha72
Kaj naj rečem - fajn je blo. Kaj več drugič, ko bom časovno manj v stiski, pa ko bodo vtisi urejeni. Že tko sem bla "kregana", ker sem bila pozna in ni bilo dovolj natančno dogovorjeno, kaj z detetom, ki se je čuvalo pri babici v takem primeru. :oops: Minilo je pa "u tren oka".
Sicer pa luštno zastavljeno, simpatično vzdušje, zame, kljub temu, da sem "načitana", precej novega, kar malo odleže, ko vidiš, da tudi izkušenejši "niso brez greha" pa da je podobnih začetnikov, ki si upajo to tudi naglas povedat, kar nekaj.
Morda se oglasi še kdo, razen Lauferja nimam pojma, kdo je bil s TF in kdo ne. Saj bi odprla novo temo, pa nimam pojma, v katero skupino bi pasala. :D Tko da če se komu da...
Vsem toplo priporočam.
 mausi
:wink:

jest sem tudi bla tam :oops: vtisi zelo dobri, zdaj vsaj vsem kako in kaj...me pa mika kakšen tekaški vikend...
Uporabniški avatar
 majcha72
Se mi je zdelo, da bo še kdo, ja. :D
Nimam pa pojma, katera si bla. Za nikogar nimam poimenske povezave, so pa ostala "indijanska imena", ki so se k posameznemu obrazu vtisnila v spomin skozi drobce pogovorov in skupno debato. "Računalničar s pronacijo", "Teče z medvedi", "Boleče koleno", "Velike zlate superge"... :D
 mausi
ok, potem sem se "zlila" z začetniki in nisem tolk izstopala :D
dobra indijanska imena, :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi jaz se (od včeraj naprej) pridružujem tistim, ki toplo priporočajo Urbanov 3-urni tekaški tečaj. :cast:

Res pridno je ŠD naše firme, ki se je z Urbanom dogovorilo za poseben termin ter nam, udeležencem tečaja, krepko znižalo že tako in tako ne previsok prispevek za vadbo, ki je pod Urbanovim strokovnim vodstvom nato minila "kot blisk". :D :wink:

To, kar je napisalo že nekaj mojih predhodnikov, o primernosti tečaja tako za začetnike kot za "izkušene" tekače, še kako drži. :!: Prav vsem udeležencem (eden med nami je pretekel že kar nekaj 42-tk), je Urban s pomočjo posnetkov teka, svetoval, kaj lahko še izboljšajo v svoji tehniki teka. 8)
Uhhh, moja tehnika! :oops: Nič ne pomaga, že danes popoldan bo treba zasukati rokave. :lauf: Pa,... kot kaže, čimprej ponovno obiskati tisti "famozni merilec tac" na Čopovi, saj mi je posnetek zelo nazorno pokazal, da Pegasuske, na katere sem prisegal doslej, le niso ravno najboljša izbira zame. :shock:

PS:
Nalepkica na moji Pika kartici pa je bila "kriva", da sem poleg zelo koristno vloženega večera brezplačno prejel tudi Urbanovo izvrstno, predvsem pa kratko in zato uporabno, knjigo Tekaški trener s priloženim DVD-jem. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Vlajko napisal/-a:Uhhh, moja tehnika! :oops: Nič ne pomaga, že danes popoldan bo treba zasukati rokave. :lauf: Pa,... kot kaže, čimprej ponovno obiskati tisti "famozni merilec tac" na Čopovi, saj mi je posnetek zelo nazorno pokazal, da Pegasuske, na katere sem prisegal doslej, le niso ravno najboljša izbira zame. :shock:

Nalepkica na moji Pika kartici pa je bila "kriva", da sem poleg zelo koristno vloženega večera brezplačno prejel tudi Urbanovo izvrstno, predvsem pa kratko in zato uporabno, knjigo Tekaški trener s priloženim DVD-jem. :D :wink:

Še en ta prav, jaz se že sama sebi režim na PST, kako se skušam držati napotkov, saj prvih nekaj km kar gre, potem pa vse dol pade :wink:
Sva bili pa obe z niki5 prav navdušeni nad dejstvom, da imava vsaj pravilno izbrane superge, če že laufat "ne znava". Sem šla včeraj malce bolj pomirjena v TS po nove, pa še naš dečko :wink: je bil v službi.
Knjigico z DVDjem sem dobila tudi sama, pa še taka dobričina je bil, da jo je dal vsem, ki so se šele na tečaju včlanili v klub.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA