prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:ROSI64, a ne boš ti na tistem teku, ki ga v tej temi ne smem oglaševati?
(torej samo ključne besede: Kočevje, celjski grofje, polmaraton, gozdni makadam)

Ne špela*, imam rezerviran termin na PST-ju že en mesec. :D
spela* napisal/-a:ROSI64, a ne boš ti na tistem teku, ki ga v tej temi ne smem oglaševati?
(torej samo ključne besede: Kočevje, celjski grofje, polmaraton, gozdni makadam)

Rosi, ti si pravi mož-beseda, tako se govori. Spela*, kaj je zdaj to, a ne bo na Kočevskem zadosti konkurence ali kaj? Morda pa rabiš zajčka, čeprav jih menda tam dol ni kaj preveč, so jih medvedje pohrustali.
:--
Rosija pa že ne damo.

Vreme pa - who cares, baje nismo iz cukra.
Nataša napisal/-a:Koga lahko kaj nafehtamo za okrepčevalnice? Miha lahko prevzame vsaj dve, bi se kdo javil za koseški bajer in mogoče lj. mlekarne?

Se mi zdi, da se je za LM ponudil Zajc :)
zajc napisal/-a:Pred vami ni ničesar mogoče skriti :shock: Jaz se intenzivno, v popolni tajnosti, pripravljam :oops:, da bom v nedeljo uspel preteči PST pred vami, da bom imel dovolj časa teči domov po okrepčila in vas čakati pred trgovino Spar :oops:

To je pa zelo lepa novica :clap: , pa čeprav mogoče ne bo okrepčevalnice pri LM.

Kolk hiter te pa bodo noge nesle ?
Sončka napisal/-a:Hoja, tokrat pridem tudi jaz... Sigurno!

Lepo... samo škoda, da boš zbezljala naprej :wink: :D
Evo mene, namesto da grem k nedeljski maši :oops: , se javljam za postojanko na Koseškem bajerju.
Prosim za navodila, kdaj bodo ta hitri tam, da bo vse pripravljeno kot je treba :D .
Moj "bolniški" staž bo očitno kar dolgo trajal, tako da vas bom lahko samo s :--( opazoval kako veselo tečete.
Urška Sonček napisal/-a:Kakšna podlaga pa je po PST? :D
In večinoma gre za ravnino kajne?

Makadam in asfalt. Pretežno ravninska, ker bomo spustili Golovec. :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA