Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, moj mož pride in tudi išče malo hitrejši tempo za klasičen cel krog. Pravi, da gre z veseljem za zajčka :wink: :lol: .

Glede časa pa, dajmo ta teden še ob 19.00, za prihodnjega pa prestavimo na 18.30. Drugače meni ne bo zneslo, ker moram na roditeljski sestanek v sredo :? .
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem tudi za 5km; malo bi se vseeno šparala za nedeljo (na Natašin predlog bom v petek še eno čisto izi in kratko varijanto ubrala). Danes sem šla iz Petrovč do doma in je bil tak obupen lauf, da se mi je vleklo kot smrkelj :? . Nikamor mi ni šlo, res. Sicer sem izboljšala čas, ampak je bilo pa mučno. Pripisujem hormonskim spremembam (eden mora bit kriv, haha). Za čas mi je vseeno; tak ko boste rekle, tak bo.
Uporabniški avatar
 natasa
Pri meni je pa prišlo nekaj vmes in sploh ne morem v sredo, :cry:
Šla bom v četrtek to isto variantol. Pa sem misla, da bomo še kakšno rekle pred mojim in vašim "D" dnevom. :cry:

Punce bom držala pesti za vaše 21-tke v nedeljo. :wink:

Mimogrede Mojci (obe) a gre katera štartat iz Ljubnega na 27km :?:
Uporabniški avatar
 Mojca99
Se še nisem odločila glede sobote; imam malo nestabilen urnik v teh dneh :? . V vsakem primeru bom šla, če bom šla :D , na 17 km.

Nataša, a imaš kaj treme?
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, vsekakor bom mislila nate in držala pesti. Če ne bi imela tistega srečanja sošolcev in še obeh otrok zraven, bi prišla navijat.

Mojca, tudi tebi dober tek!
Uporabniški avatar
 lenči
Torej, jutri pride Katrca (po majčko :lol: in seveda tekat), MojcaZ, moj dragi, Jana ..... potem pa konec :arrow: :cry: .

Nataša, želim ti uspešen tek, Mojca tudi tebi uspešno tekanje (saj boš šla :lol: ), bom z mislimi pri vas in seveda potem nestrpno pričakovala poročilo o poteku :D .

Torej jutri ob 19.00, pridem v kiklci :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
Treme glih nimam,ampak komaj čakam štart! :lol:
Potem je pa itak vse odvisno od mojih nog in predvsem od moje glave. :oops: Iz izkušenj vem, da se bom parkrat skregala sama s sabo, drgač pa, če ne bo kakšne poškodbe med tekom bi moglo bit o.k., ker tako dobro in veliko nisem še nikoli trenirala. :oops:
Se pa na tako dolgi razdalji lahko zgodi marsikaj tako da.....

Grem v borbo s progo in sama s sabo pa bo kar bo !!!
Če bo šlo po planu rezultat in predvsem čas nebi smel izostat! :ignore:

lp
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Torej jutri ob 19.00, pridem v kiklci :wink: .

Pa še kiklco bom zamudila !! :cry:
Uporabniški avatar
 Mojca99
lenči napisal/-a:Torej, jutri pride Katrca (po majčko :lol: in seveda tekat), MojcaZ, moj dragi, Jana ..... potem pa konec :arrow: :cry: .

Nataša, želim ti uspešen tek, Mojca tudi tebi uspešno tekanje (saj boš šla :lol: ), bom z mislimi pri vas in seveda potem nestrpno pričakovala poročilo o poteku :D .

Torej jutri ob 19.00, pridem v kiklci :wink: .

Ja jutri bom jaz tudi mogoče, če se bo le dalo, prišla.... Sploh zaradi kiklce :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Torej jutri ob 19.00, pridem v kiklci :wink: .

Pa še kiklco bom zamudila !! :cry:

Nataša, saj bom še prišla v kiklci, ti samo poskrbi za priprave in odteči najbolje in seveda najhitreje v soboto :lol: .
 katrca
halo, jaz pridem definitivno po majčko, grem pa danes prvič po zvinu poskusit malo potekavat, pa bom videla, če bo sploh šlo, tako da name jutri ne računajte. No, pa saj itak ne sodim med zajčke.
Nataša, tudi jaz ti želim vse naj,naj - čim manj notranih prepirov, ker če se skregaš sama s sabo, kdo ti bo stal ob strani v težjih trenutkih :D :D
Punce, a gremo zjutraj v soboto na štart ?
Uporabniški avatar
 natasa
[quote="katrca"] čim manj notranih prepirov, ker če se skregaš sama s sabo, kdo ti bo stal ob strani v težjih trenutkih :D :D

quote]

takrat so to noge !! :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Tudi jaz želim vsem uspešen tek! Čimveč prijetnih notranjih misli vam želim!
naj vam uspe!!!! ma ne bo vam uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:halo, jaz pridem definitivno po majčko, grem pa danes prvič po zvinu poskusit malo potekavat, pa bom videla, če bo sploh šlo, tako da name jutri ne računajte. No, pa saj itak ne sodim med zajčke.
Nataša, tudi jaz ti želim vse naj,naj - čim manj notranih prepirov, ker če se skregaš sama s sabo, kdo ti bo stal ob strani v težjih trenutkih :D :D

Štart je ob 6.00 a en? :oops:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
katrca napisal/-a:halo, jaz pridem definitivno po majčko, grem pa danes prvič po zvinu poskusit malo potekavat, pa bom videla, če bo sploh šlo, tako da name jutri ne računajte. No, pa saj itak ne sodim med zajčke.

Štart je ob 6.00 a en? :oops:

YAP, JST BOM TAM !! :wink:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA