Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Laufer
Tole je pa počasi že sumljivo, več ko tečeš težji si.
Bo treba enkrat k tebi na inšpekcijski pregled, s seboj vaga in te stehtati v gatah, katere sem ti enkrat prinesel, pa da vidimo ali je že čas za piknik :mrgreen:
Matjaž :clap: , le tako naprej, po rehabilitaciji se ti bom pridružil na počasnih tekih, da bom imel družbo.
Uporabniški avatar
 dk6800
Pozdravljen,

car si ni kaj,

moram pa tudi sebe povhalit iz 115kg (1.julij 2009) prišel na 98kg (danes 06.10.2009)

vem kaka je pot :)

:laola .........važen je cilj .........80kg........ :laola
Uporabniški avatar
 Classix
Vse ima svoj konec, tako tudi ta topic. Odločitev o tem, da letos ne bom šel v Palmanovo je dozorela nekje istočasno z prijavo na polmaraton v Ljubljani. A vseeno...zadnji dve leti sta nepozabni. Mnogokrat se vprašam, ali je res za to, da postaneš boljši oče, mož...človek, dovolj le to, da dvigneš rit iz kavča in greš ven. Ni dovolj! Za kaj takšnega potrebuješ tudi vzpodbudo. In jaz sem jo v moji družini in med vami našel več kot dovolj! Zatorej na tem mestu vsem skupaj najlepša hvala...za vsako izrečeno ali zapisano besedo, za vsak vzklik vzpodbude, za vsak lop po ramenu...za vse!!!
Topic zaključujem z 29 kilogrami manj, kot sem ga začel. Z skoraj 2300 pretečenimi kilometri, z nepozabnimi dnevi, urami...v vaši družbi ali med samotnim zenanjem po dragem mi PST-ju.

Ob koncu še majčkena želja. Ostanite to kar ste. Ostanite najboljši!!!

Z odličnim spoštovanjem!

Matjaž
Uporabniški avatar
 raf
he, he.....
matjaš ti si že not padu in tale topik mislim, da ne bo umrl....... :mrgreen:
bom tvoje zadnje mislil poslal eni osebi, da vidi, da se da marsikaj z voljo narediit tudi za sebe.
Uporabniški avatar
 UršaR
Matjaž, ti si res super! :laola

Včeraj sem z občudovanjem spremljala tvoj prihod v cilj, tudi navijala sem na ves glas, pa so me Tabuji preglasili. Čestitke!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Vreme
Matjež iskrene čestike, marsikomu si lahko vzor!!! :laola

Tvoj zadnji napis zveni, kot da se poslavljaš, zato je skrajni čas, da zamenjaš v naslovu Palmanovo z Berlinom :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Matjaž čestitam :laola .

Izgleda da smo se zgrešili na startu in v cilju(tako kot skoraj z vsemi znanimi :( ), čeprav smo bili tam ob istem času.

Uspešno teci še naprej in osvajaj zastavljene cilje.
Uporabniški avatar
 štefan64
Matjaž, kaj naj rečem? Bom šel daleč v prihodnost. 1x, čez mnogo desetletij, ko boš objavil svojo tekaško upokojitev, se bomo zbrali v Hiši slavnih Tekaškega foruma in dres s tvojim forumskim imenom dvignili visoko pod nebo. In nihče ga ne bo smel nikoli več obleči. Ker ti si model, da malo takih. :clap: :cast: :cast1: :juhuhu:

lp, Štefan
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA