Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:grem ;) na eno luštno turco... uživajte tudi vi ;)

Le uživaj, vreme je idealno :lol:
Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija napisal/-a:grem ;) na eno luštno turco... uživajte tudi vi ;)

In? Je bilo luštno?

Joj, jaz tudi velikokrat ob pogledu skozi okno razmišljam, kako bi raje tekla, kot pa sedela za računalnikom. No, ampak zdaj so daljši dnevi, kar je super. Še 14 dni, potem bo pa sploh dan do večera. :lol:

Uživajte!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja zelo 8) ta mesec je bolj malo cestnih tekov... vse nekaj v hrib :) sem pa zadovoljna - 15 km sem naredila pod dvem uram... za tiste ki jim je ta predel znan Zagorje - Klančiše - Jesenovo pa skor do Znojil pa nazaj dol... predvsem mir, jaz in moje misli... mi pa zadnje čase nekaj roke med tekom zatekajo... hm... ja dolajši dnevi, pomlad sonček.. najboljši filing ko tečeš po gozdni poti in obraz božajo sončni žarki... milina
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem pa tako lepo zameditejpana, očitno je bilo treba tisti manjkajoči delček puzzla kar zalepit nazaj. Upam, da bo fajn držalo. Danes naj bi več ali manj počivala oziroma zganjala umirjeno rekreacijo, no, saj temu je bil moj tempo zadnje čase tudi zelo podoben - sprehajanju.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, sva z Mojculjo danes malo kRožnikove klančke stestirale, da bom pripravljena za Zagorske hribe :wink: in te neverjetne užitke. Samo boš morala malo tempo znižati, jaz ne nisem tako hitra :oops: :lol:
Loni, lepo se pozdravi, da bo spet tek čisti užitek
Uporabniški avatar
 IRA
Js tut klance, js tut :twisted:

.. pa js tut polž Slika
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Js tut klance, js tut :twisted:

.. pa js tut polž Slika

IRA :shock: , ti pa s svojo seksi shujšano postavico šibaš, da te jaz ne ne morem več dohajati :oops: . :-(( :--( bo treba shujšat, če hočem malo hitreje tekat okoli in vas dohajat. Si klance za malo malico ubirala :clap: .
Si ti dala malo gasaaaa :--
Uporabniški avatar
 IRA
Ma ni blo tko hudo ...
Pulz je bil spet podivjani ... sam nekako smo se zaklepetale pa kr grizle kucle ...

Bomo mi to vse spedenali ...
Polžki se mamo itak najrajš, ko se skup držimo ... in tut roko na srce - najbolj zabavno je takrat :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ma ni blo tko hudo ...
Pulz je bil spet podivjani ... sam nekako smo se zaklepetale pa kr grizle kucle ...

Bomo mi to vse spedenali ...
Polžki se mamo itak najrajš, ko se skup držimo ... in tut roko na srce - najbolj zabavno je takrat :twisted:

Ja, meni je bilo danes zelo lepo, po dolgem času sem tekla v družbi (no, če odštejem Indya :lol: ). Se kar veselim Sežane, bo spet ena luštna tekška žurka :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
No pa sem. odtekla svoj otvoritveni tek sezone. Prva 2,5km je še kar šlo... Pol pa ne več. Pa sem se kr obrnila in namest 7km odtekla sam 5. :roll:
V takem... ultra polžjem tempu.

Me pa boli ena mišica nad gležnjem (sprednja stran noge). In to že dva dni. Od večera ko sem med sprehodom (zvečer, neogreta, itak) dobila preblisk da bi pa jaz tekla... in sem res... recmo kak kilometer.
Je pa ta mišica tik ob kosti (se opravičujem, sam bolj strokovno jaz tega ne znam povedat - ja biologija, mi je španska vas :oops: =
Boli pa na dotik, pa tud pri hoji, pa če nogo kam naslonim.
A me mora skrbet?

Bom počakala jutri, da vidim kaj bo... IN če bo še bolelo raj ne bom tekala.
Uporabniški avatar
 IRA
Solatka predolg si počivala :lol:
... to boli vsazga začetnika, vsaj mene je ... in kup drugih, ki jih poznam ... :twisted:
 luzr
Solatka, če se mimaš rada, daj mir vsaj dva dni... Najverjetneje lažji nateg kite.
Stopala so pač občutljiva; jaz že vem kaj je bilo v ponedeljek z mojo taco...
Po enem tednu ne-počenjanja-neumnosti boš sploh vedela.
Pa ne sprašuj a je možno ne teči en teden!

Če pa se res želiš poškodovati lahko pomagam...
Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:Solatka predolg si počivala :lol:
... to boli vsazga začetnika, vsaj mene je ... in kup drugih, ki jih poznam ... :twisted:

Solatka je spala zimsko spanje :roll:

Sam mene to ni še nikol bolelo... pa sem bila še bolj na psu s kondicijo.

Luzr... No, nekak nimam nekih luštov po kakšni poškodbi, sploh pa ne letos, ko bom še kako rabila moje noge.
No prav... bom poslušala profije, pa počivala.

Hvala.
Uporabniški avatar
 solatka
luzr napisal/-a:Pa ne sprašuj a je možno ne teči en teden!

Nč ne bom spraševala.... pa tud povedla ne bom kako dolgo nisem tekla. :oops: :lol:
 Vinci
Eh, kaj se sekiraš. Jaz nisem tekel od novembra do konca februarja, pa imam letos namen iti na maraton. 8) Pa še vedno bolj ali manj ne tečem. Zaenkrat grem praktično vsak dan na Šmarno goro, da malo okrepim noge. Vmes malo tečem. Gre počasi. Kjer je volja, je moč. :D
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA