prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana napisal/-a:
Biz napisal/-a:Dvajset do, prav lepo dežuje :(

Sem se že peljala proti mestu, potem pa ugotovila, da sem imela v soboto dovolj dežja za nekaj časa. Pa drugič :wink:

Dež :?:
Dežuje :--
Nup, deževalo ni, morda je tu in tam padla kapljica s kakšnega drevesa :clap:
Mokri smo bili od švica :mrgreen:

Lepa četica se nas je nabrala, standardna zasedba bi rekla :laola

Tudi AnInLiza sta bili zadovoljni, po dolgem času :lol:

Škoda, da ste se ustrašili. Pa drugič. K-Rožnik ne bo šel nikamor.
Upam, da uživate v teku po dežju. :lol:
Nameravala sem priti in (skupaj z dodatkom) narediti dolg tek, tako da sem že eno uro prej startala. Po pol ure me je prestrašilo grmenje in ko sem razmišljala, ali naj se obrnem proti ZOO ali domov, je prevladala druga možnost. Ki se je izkazala za boljšo. Dve minuti po prihodu domov se je ulilo kot iz škafa.
Včerjšnjega K-Rožnika pa res zlepa ne bom pozabila. En prijeten tek v poletnem dežju....kaj dežju, ulivanju.... od začetka do konca en čofa čofa :lol: :lol: ...uživancija :D .

Pa še prijetno presenečenje :D :D na štartu ...dva, na K-Rožniku že dolgo ne videna...
Maša :cast: :cast: :clap:
Uf...to je bil pa KRožnik in pol....oziroma kot bi rekli...to je bil Krožnik za v anale.... :D :D :D

Ravno, ko smo štartali se je ulilo kot iz škafa, tako da smo bili že po prvem kilometru premočeni....hm....ja, do kože....v supergah pa je že delalo...čmok...čmok....ampak bolj je padalo...bolj smo uživali....res super doživetje :D :D ...in kogar ni bilo, mu je lahko faj žal.... :-- :lol: :lol: :lol: :lol:

...in po dolgem času, sta se na KRožnik "narisala" :D :D tudi bobr in Maša ... :D :D :clap:

No, vsaj Vid se je slikal....ma, smo čisto pozabili na slikovno gradivo...pa takšen zgodovinski dan.... :lol:

..do naslednjič pa pridni bodite in lep pozdravček....oziroma kot bi rekli v Bučkah..."To je bil KRožnik, ostanite še naprej normalni in adijo." :lol: :lol:
Včerajšnji K-Rožnik:
- po dolgem času izveden v originalni varianti,
- zbranih kar nakaj neustrašnih parov nog,
- vreme najboljše :arrow: ni vroče in ne hladno, kontinuirano dovajanje tekočine po požirkih in sprotno spiranje "švica" :rol:

Skratka bilo je noro dobro in nepozabno "čofotanje" po K-Rožniku in hvala Vidkulu v družbi 8ih tačk za spremstvo.
  • 1
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA