prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Arabo
V četrtek spet. Že načrtujem progo.... Mogoče pa se nama še kdo pridruži. Lonely? Drugače pa je bilo res vse kot naročeno, dež ponoči, sonce zjutraj, nič sopare, nekoliko nižje temperature, pravi sotekač,... pravo zadovoljstvo.
Uporabniški avatar
 grb
S visinci in postanki tam okoli 5:45 (bruto). Bo Arabo povedal kolk je Garmin pokazal.
Uporabniški avatar
 Arabo
Razdalja 14.69 km, celotni-bruto čas 1:24:17 (5:44 min/km bruto), višinski metri 503. Izračunal sem tudi neto čas glede na pavze, ki smo jih imeli po poti (izračunal sem da je bil skupni čas pavz 7 min in 56 sek). Upoštevajoč navedeno je neto čas 1:16:21, kar da povprečni tempo 5:11 min/km neto. Upam, da so podatki v redu. Glede na progo, menim, da je dosežen čas super.
Uporabniški avatar
 Arabo
No, pa sva spet z Grbom odlaufala jutranji tek. Žal, se nama ni pridružil lonely: rojstni dan je pustil posledice?

No pa še povzetek za analizo:
a) BRUTO razdalja 16,07 km čas 1:25:40 tempo 5:19
b) NETO razdalja 16,00 km čas 1:22:48 tempo 5:10

Današnja proga pa je bila nekoliko daljša kot zadnjič. Startala sva spet izpod Hotela Metropol med Portorožem in Lucijo in prek Liminjana tekla rahlo navzgor do Parecaga. Tam nas je pot vodila še vedno rahlo navzgor do Kort. Še malo sva se povzpela do Malije. Tu je bila najvišja točka teka 269 mnv (cca 11 km teka). Iz Malije v Lucijo je strm spust, kjer sva v približno 3 km odtekla vso višinsko razliko. Nabralo se je za 458 višincev.

Po teku seveda OBVEZNO čofotanje v mirnem jutranjem morju. MILINA!!!
Uporabniški avatar
 grb
Ja kar se obcutkov tice je Arabo ze kar prav napisal. Milina. Poleg tega pa se je meni fino zdelo imeti "lokalnega vodica" tako da nisem cel teden obsojen na znane priobalne turisticne stezice :)

Nisem si sicer mislil, da bom prisel na obalo delat visince, ampak zna biti, da jih bo na koncu zneslo celo vec kot Kranjskogorski dopustniski teden. :twisted:

No Lonelya sva pogresala zato vse najboljse kar tule, sicer sem to sparal za v zivo. Ima pa moja lepsa polovica RD jutri in se mi je tudi zato zdelo zanimivo, da se nama Lonely pridruzi. Pa kdaj drugic.

Kar se casa tice, je moja ura namerila 1:18:26 (skoraj neto, ker sem na prvi postojanki pozabil pavzirat)
Uporabniški avatar
 Arabo
Startala sva ob 6-ih. No malo kasneje, ker sva se nekaj minut počakala na morebitni lonelyjev prihod. Drugače pa sva se tudi midva malo potunkala v prav prijetno svežem morju.

si pa pridna. Nisva se čula že kar nekaj časa. Kaj tečeš spet? Prideš v nedeljo v Podgorje? JAvi, če nameravaš kaj teči, da se dogovoriva.
Uporabniški avatar
 Arabo
Grb -- v prej navedeni razdalji, času in tempu je zajet tudi razdalja 977,32 m od mojega doma do starta, čas 5:26 min. Tako, da je s tvoje strani ugotovljeni čas pravilen. Ustrezno popravi čas in tempo. LP
Uporabniški avatar
 grb
Arabo napisal/-a:Grb -- v prej navedeni razdalji, času in tempu je zajet tudi razdalja 977,32 m od mojega doma do starta, čas 5:26 min. Tako, da je s tvoje strani ugotovljeni čas pravilen. Ustrezno popravi čas in tempo. LP

Aha popravljeno.

Jaz tudi jutri in v soboto startam okoli 6. ure zjutraj. V nedeljo pa imam v planu del zadnje etape Trans Slovenije. Malo v podporo nasim ultrasem.
Uporabniški avatar
 IRA
Oooo grb, a ti si tut še na obali ... javi se za kako kavico.
Midva prideva jutri in ostaneva do srede ...

Kdaj je pa predviden konec Trans Slovenije ... če mi le uspe, bi pa to res rada videla :mrgreen:
Uporabniški avatar
 lonely
@grb...hvala za voščilo.

Danes sem imel namen odteči z vami,po vaši progi ampak sem ocenil da bi bilo preveč škodljivo za ahilovo tetivo (zdaj ko se mi stanje malo izboljšuje)...zaradi konfiguracije terena....Danes in jutri opravim z ravninsko progo ob morju...v soboto tek v Kranjski Gori,
v nedeljo zjutraj pa na easy Modrasov tek v Podgorju...kasneje pridem spodbujati naše
ultramaratonce.

Lp
Uporabniški avatar
 lonely
Danes bomo malo tekali ob obali na relaciji Izola-Koper-Izola ...11km.
Dobimo obisk iz Ljubljane...bobr-tini- raf-kengurujko-
Mi pa...riba,arabo.lonely-admiral.
Štart 18:30 ..avtokamp Izola
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA