Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Levinja, jaz sem bila na tečaju Urbana Praprotnika, zelo koristno, še bolj pa mi je koristilo tekanje v ŠRK Celje.
Trenutno moram počakati na moj palec, kako se bo zadeva razvijala, da potem lahko pričnem tekat..torej, potem se pa kar javim, meni so torki in četrtki najbolj primerni, tam ob 18.00 uri. Jaz se lahko ustavim v Šempetru, ko grem iz službe in potem odtečeva proti Celju in nazaj...kolikor bo pač šlo. Četrtki so prosti vsak drugi teden, ker bom lovila skupne intervale s Ksenijo, da mi ne bo na LM pobegnila :D oz., da ji bom lahko držala tempo.
Torej javim prost termin, takoj, ko palec neha jamrati zaradi sobote :-- .
Uporabniški avatar
 levinja70
Tudi sama sem prijavljena na tečaj pri Urbanu Praprotniku. Torej je koristno kot praviš. Glede skupnega teka, pa ko boš pripravljena bova tekli skupaj. Do takrat pa bom pridno trenirala sama, da ne bom v pre - veliko sramoto polžji sekciji :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Sta danes dve polžki malo krožili po Zagorju :--
Slika
Sem tudi jaz sopihala na intervalih...bo treba kar migat, da vsaj malo hitrosti ujamem :oops:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Uspelo mi je :D :D :D . Na ta deževni, žalostni dan najti 42 suhih minut za tek. Zdaj že spet pada, ampak meni je vseeno, do nedelje se bom posvetila drugim opravkom. Potem pa pravijo, da bo bolje...
Uporabniški avatar
 levinja70
Lenči sem gledala kaj je naredila voda v Laškem. Upam, da ste pri vas v redu.
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Lenči sem gledala kaj je naredila voda v Laškem. Upam, da ste pri vas v redu.

Mi smo vredu, hvala za skrb, smo dovolj visoko. Upam, da Savinja ni odnesla poti za tekanje in se da tekat.
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, polžki,

Upam, da ste vsi ok in da vas ni odplaknilo. Lenči, tudi jaz sem mislila nate, ko sem gledala posnetke Laškega.

Jaz se že dolgo nisem javila. Tek je bil nekaj časa na stranskem tiru, saj sem staknila eno zoprno poškodbo. Dobra dva meseca nazaj me je zapeklo v nartu - pa ne pri teku, ampak pri nogometu s sinkom. Jah, bilo je ravno v času nogometnega SPja in sem malo preveč oponašala tiste s TVja. :oops: Ko je po skoraj dveh mesecih še vedno bolelo (in celo vedno bolj), sem šla do ortopeda, ki pa tudi ni odkril nič posebnega, saj se na RTG posnetkih ne vidi nič. Zdaj čakam na MR, ker pa bom na to čakala olala dolgo, sem kljub vsemu začela spet s tekom, saj poslabšati zadeve (baje) ne morem. Saj med tekom me noga sploh ne boli, če stopam na ravno podlago. Neravnin se pa izogibam.

Torej - spet počasi, po polžje nabiram kilometrčke. In spremljam vaše nore kilometrine - sploh tvoje, Lenči. :clap:

Bodite fajn in uspešen tek še naprej vam želim.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, želim ti vse dobro glede poškodbe, le počasi, da se pozdraviš, nič pretiravat..saj veš, počasi se daleč pride :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Levinja hvala za družbo, bilo je čudovito tekati ob Savinji, če ne bi tekli v kontra smer, bi me prevevali čisto enaki občutki kot na tekmi v Logarsko :wink: . Oddelali sva pravljičnih 13 km, samo polžki niso več to kar so bili...tile ta novi so pošteno naspidirani in če hočem še klepetat zraven, sem se morala potrudit :-- . Je pa tako hitro minilo in če ne bi bili brez lučke, bi še kar tekli :clap: . Ponavljava vajo :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Ojla, sem komaj k sebi prišla... Magičnih 13 km v enem šopu pretekla prvič v življenju. Čas in km so kar sami leteli pod nogami. Meni je bilo fenomenalno. Napodkov za prehrano vauu, bi potrebovala zvezek za zapiske :lol: :lol: . Sicer pa laufam po službi po genivke.
Po temelitem pregledu moje urce doma je bilo km pribljižno toliko kot pri tebi 12,6. To pa zato, ker sem tja do nadvoza (prvih 400 m)nekaj v tri dni pritiskala.
Čas mi je minil kot bi mignil in skoraj nisem verjela, da je že skoraj 8 ko sem prišla domov. Današnje počutjr fenomenalno ...... tisto o hitrosti polžkov pa saj z moje strani ne velja.... Počasi se daleč pride in ja naslednjič definitivno z lučko. Lahko tudi v drugo smer in obrneva tam nekej v Logarski .... :lol: :lol: . No šalo na stran kak km ali dva še že več morda utopija ali sanje.... realnost bomo videli v kolikor me 3.10. vzamete sabo...

Hvala za prijetno družbo s tabo sem se počutila čisto domačo, kot bi se poznali že dolgo dolgo.....
Uporabniški avatar
 lenči
Levinja, hi, hi, očitno res pozitivno vplivam na vas, da kar pozabite, da tekate naokoli :lol: :clap: .
Za 3.10. pa velja, trasa je že definirana :wink: , vreme bo, izgovorov ni :-- .
V torek pa 15km :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
3.10 mam pa jst tud en zaznamek za tek ;)

danes me čaka pa Safr... z veliko začetnico... moja gospa trener se ne šali... bo treba dat vse od sebe, pa še enmal več ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:3.10 mam pa jst tud en zaznamek za tek ;)

danes me čaka pa Safr... z veliko začetnico... moja gospa trener se ne šali... bo treba dat vse od sebe, pa še enmal več ;)

Ne moreš verjet, 3.10. bo gužva na trasi :lol: :clap:

A tebe tudi preganja :?: :-- Jaz bom tudi danes pošteno safrala..so hudi intervali na programu :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
[
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:3.10 mam pa jst tud en zaznamek za tek ;)

Ne moreš verjet, 3.10. bo gužva na trasi :lol: :clap: :

To pa bo zasedba, tudi jaz verjetno pridem 3.10. :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Alenka, 3.10. smo tri polžke na štartu vendar ne na PSTju, kar lepo na mojem "domačem" koncu bomo tekle, imamo na polovici postojanko, samo en klanček in veliko užitkov :clap: .
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA