Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Samo:-) napisal/-a:Joj, jaz pa Alje danes sploh nisem videl :oops:
:D še dobro, ker če bi še ti tak gledal ko 50cent, bi lahko objektiv razneslo! :wink: Je ZdravkoC omilil :evil: strele :wink:
Samo:-) napisal/-a:...ko gledam Fiftijev finiš imam kar usta odprta. Strahovito :shock: .
:D sem morala tudi jaz zraven šprintat s fotkami, da je na večih kot Alek! :wink: :D :--

(PS: Upam, da sem za danes izpolnila normo. privatŠparta.PRESS) :wink:
še1PR napisal/-a:
Samo:-) napisal/-a:Joj, jaz pa Alje danes sploh nisem videl :oops:
:D še dobro, ker če bi še ti tak gledal ko 50cent, bi lahko objektiv razneslo! :wink: Je ZdravkoC omilil :evil: strele :wink:
Samo:-) napisal/-a:...ko gledam Fiftijev finiš imam kar usta odprta. Strahovito :shock: .
:D sem morala tudi jaz zraven šprintat s fotkami, da je na večih kot Alek! :wink: :D :--

(PS: Upam, da sem za danes izpolnila normo. privatŠparta.PRESS) :wink:

Zdaj pa mi je jasno zakaj vas nikoli ne vidim na cilju. Noro, fifti je šel na Areh začel pa šprintati na Belviju :lol:
Lepo je bilo :) .
Čeprav sem prejšnji večer napovedal Aleku "vojno na nož", se mi ni izšlo in me je pošteno premagal za cca 30sek :clap: . Pa nič hudega, tudi moja sreča še pride :) . Je pa bil skupni trening v sestavi ZdravkoC, Samo:-), kseb in moja malenkost prava pravljica. Belleveue - Areh - Radizel je nanesel čudovitih 22,3km :). Upam, da še kdaj ponovimo zadevo :).

Lp :) .
Vau, Fiftič, vsa ti čast, tak finiš, res si vtrgo ketno. Bravo, jaz sem komaj, komaj prikrevsal skozi tiste zastavice. Alja je pa itak zakon. In kaj vse naredi za to, da smo lepo ovekovečeni, za ene celo šprinta zraven. In jaz sem že drugič zapored na dosti slikah. Bravo Alja.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA