prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

lenči napisal/-a:Polžka je našla družbo za 4.10. :laola jupiiiii. Torej, če bo vse po sreči, bom le spoznala PST v celoti :D .

Ekola mene :) , ene 25km PST-ja bom že zmogla, potem pa doma na hitro v sveže cunjce, malo okrepčila, pa spremljava s kolesom do Fužin, da lenči kje ne zgubimo :-- . Ja, tkole pa lahko nakombiniraš, če praktično ob PSTju stanuješ. Če se pa še kakšen polžek javi, pa sploh super :D
Čestitke obema, se vidimo, če ne drugače vsaj na Fužinskem gradu na startu. :)

Jaz bom pa že to nedeljo pogledal, če je vse na PST-ju tako kot je bilo. Startal bom enkrat dopoldne iz šiške in tukaj tudi končal. :D

Bom imel mesec tekanja po PST-ju. :lol:
ROSI64 napisal/-a:Čestitke obema, se vidimo, če ne drugače vsaj na Fužinskem gradu na startu. :)

Jaz bom pa že to nedeljo pogledal, če je vse na PST-ju tako kot je bilo. Startal bom enkrat dopoldne iz šiške in tukaj tudi končal. :D

Bom imel mesec tekanja po PST-ju. :lol:

Ni vse več tako kot je bilo. Od stopnic na Grbi je PST na novo povaljan in to dobesedno. Pot ravna, da ne moreš verjeti in pa novi kanali za odtok. Je pa po klancu navzdol še v fazi del ni ravno fertik. Mogoče še se oglasim na kako polovičko.
Mal osvežujem temo. :D

4.10. se približuje in bomo morala kaj dorečt :argue: glede udeležbe, okrepčevalnic, spremljave, štarta,....če so seveda kandidati. :D

Ker se bliža LM je to dober trening 4 tedne pred tekmo.

Tek po PST-ju je možen v vseh razdaljah (po želji in sposobnosti) 1km, 3km, 5km, 10km, 17km, 21km, 30km, 33km,...no mogoče se bo našel še kdo, ki mu bo cel krog 33km premalo in bo šel še enega. :D Tudi take imamo na forumu. :clap: Tudi start si lahko prilagodite in se nam kasneje pridružite na progi.
Meni je tudi sedma ura ok, da vsaj štartamo skupaj :D .

Lenči, saj si še za akcijo :juhuhu: , ane? Če ti je pa prezgodaj, pa lahko tudi čist solo udariva, itak bolj slabo kaže na še kakšno polžjo družbo :wink: .No, mogoče pa se nama le kdo pridruži.
mojculja napisal/-a:
Lenči, saj si še za akcijo :juhuhu: , ane? Če ti je pa prezgodaj, pa lahko tudi čist solo udariva, itak bolj slabo kaže na še kakšno polžjo družbo :wink: .No, mogoče pa se nama le kdo pridruži.

Da jaz ne bi bila za akcijo :rol: :lol: . Seveda sem, se veselim spet novega terena in odlične družbe. :clap: Jo bom že primahala do 7.00 v Ljubljano (bo itak kot da grem v službo :-- ). Samo točna navodila, kam moram priti rabim, da se ne zgubim :oops: , saj veste, jaz sem z vasi doma :--
Evo Lenči

lenči napisal/-a:
mojculja napisal/-a:

Da jaz ne bi bila za akcijo :rol: :lol: . Seveda sem, se veselim spet novega terena in odlične družbe. :clap: Jo bom že primahala do 7.00 v Ljubljano (bo itak kot da grem v službo :-- ). Samo točna navodila, kam moram priti rabim, da se ne zgubim :oops: , saj veste, jaz sem z vasi doma :--

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... FuelType=0
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA