Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jure Ložar napisal/-a:Rezultati so objavljeni:
http://si.srichinmoyraces.org/3-zimski- ... e/10_teden

Ker smo imeli tokrat več nejasnosti glede podatkov nekaterih udeležencev vas naprošamo, da mnenja ter napake v rezultatih javite na: slovenia@srichinmoyraces.org.

na povezavi najdete tudi vse številke vseh udeležencev, če je kdo v dilemi ali je pozabil svojo številko :wink:

7.2.2010 pa še pred pred zadnjič Zimski pokal za to sezono :--(
:oops: Hvala! :)

nana napisal/-a:...Če bi se še enkrat poročila (kar se seveda ne bom :oops: ) bi te takoj vzela za fotografa :D No, mogoče te pa "ponucamo" za kakšno od mojih dveh deklet (če boš seveda za to) :wink:

Uf! Tole bi bila pa izredna odgovornost. Takrat se mi tresejo roke... :roll: :wink: :D No, baje bom že letos trenirala tudi to! :wink: :D
tulček napisal/-a:
Alek napisal/-a:Vau, Fiftič, res si vtrgo ketno.

Čmrlek#1, tota pa gate trga. :rol: :clap: :rol:

Alek napisal/-a: In jaz sem že drugič zapored na dosti slikah.

Kaj pa nasmešek :?:

Povedal sem po domače, kak pa.

Tulčica, če mi verjameš, mi ni bilo najbolj do smeha (mi je Fiftič dihal za ovratnik), je pač tak naneslo. Bom se drugič potrudil, obljubim...
Zdravo! Jaz pa sem novi na forumu in upam, da se mi zdaj ne bo več dogajalo, da bi me iz skupinskih slik odrezali. Kot na primer na 6. vzponu, ne Tulček? :(
No, saj se hecam! :)
Tulček, hvala za prijazen odgovor. Se bom potrudil, da čimprej osvojim vse te kratice, ki se pojavljajo pri nastavitvah profila in ostalih možnostih, ki jih ponuja forum. :oops: Če jih ne bom sam razvozlal, bom pa vprašal, velja?
Se vidimo v nedeljo, ko bo, kot obljubljajo, spet prava zima :?: Seveda polna :D :) :clap:
Moram vam povedati, da se naslednjega vzpona še prav posebej veselim :laola Pred točno enim letom, natančneje 8.2.2009, sem prvič sodeloval na zimskem pokalu :clap: Morda bo pravi čas za kak :drink
Giant napisal/-a:Danes zvečer nas je bilo ko rusov na trasi pokala :mrgreen:
Podlaga super,le zadnja strmina je malo ledena in brez stopnic,vrjetno so smučarji naredili svoje.So zgladili pot v vaservago :mrgreen:
Ampak,do nedelje še je daleč....... :wink:

Ja, je trasa skoraj brez stopničk... :--(
Sem šel popoldan gor, pa smučarji sproti ravnajo shojeno pot... :FO:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA