Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Malo svežih novic.4 krog hodita in vodita skupaj CVETO in ŠAVS,zelo dobra in takoj za njima brata MARKUŠ (GORSKI KOZEL),dobro se držita tudi MARJAN in ZDRAVKOC,vsi še sveži in polni energije,ne smem pozabiti tudi ANDREJ (jih pazljivo in pod kontrolo lovi),mislim da bo tudi letos ANDREJ zelo dober,DARJA tudi odlično na progi,družba zelo pisana,vsi veseli ,vreme jim je naklonjeno,noč bo še dolga toda lepa (polna luna).Zvečer skočim še enkrat gor,da prinesem malo svežih novičk.Do takrat pa lep pozdrav iz Sv.Primoža :)
Stanje na progi ob 00:00 sledeče.Še vedno skupaj vodilna Šavs in Cveto z 8 vzponi,sledi jima Marjan,brata Markuš oz gorski kozel takoj za Marjanom.........pravijo pa, da je počutje super,noge že malo utrujene,na tekmi tudi Matej-jethro,ki pravi da se počuti odlično,Darja z 5 vzponi zelo zelo odlična in pravi,da še vedno teče gor in dol :)),Zdravkoc se jih drži kar dobro ,se mi zdi da zaostaja samo z 1 krog(nisem siguren),slik imam kar nekaj, pa jih ne bom sedajle limal,ker moram vstati od 4.30, ker sem jim obljubil palačinke,novo poročilo s slikami sledi okoli 6 ure zjutraj.lp iz Sv.Primoža.
Uporabniški avatar
 Cveto
Lep pozdrav!
Sveže novičke iz primoža!

Trenutno vodi Ivan Šavs, s skoraj krogom prednost, drugi je Vavpek, Tretji pa Marjan, ki pa pravi, da je to njegov zadnji krog.
Eden od Brato Markušev je tudi odstopil, jaz pa tudi, po 9 urah sva bila iz Šavsem nekako ves čas skupaj. Ter napravila 10 krogo, vendar me je pri spustih vedno bolj bolelo koleno.
Zato sem se odločil odstopiti.

LP Jure -Cveto
Ja ker s sva s Cvetotom zavila v boks je stanje ob 3 uri sledeče.
Prvi kdo drug kot Šavsi z 11 prihodi. Drugi MiroR z 10, tretji Vavpetič z 10 , četrti ZdravkoC z 9 in pol ... Vsi ostali so tudi borci, da se reče. Teren je kar težak, ker je zelo trda podlaga.
Med ženskami vodi z 9 prihodi Marjeta, ki jo spremlja in spodbuja Joco. Oba rekorda sta v nevarnosti. :clap:

Meni je šlo dobro, že pred tekmo sem se odločil, da bom obračal v povprečju na uro dokler bo šlo. Uspela mi je 10-tka (tako kot na faksu :wink: ) Sem zadovoljen, super trening, pa še čisto se nisem "uničil" Zgleda, da je še nekaj pameti :D

Držim pesti za vse ki so ostali na progi. Če le kdo lahko, naj jih gre jutri (opa danes :) ) malo vzpodbujati, ko bodo noge že svinčene.

lp
Marjan
Oddal palčinke : ) !Situacija sledeča.Kot je povedal oz napisal Marjan za prve tri je situacija še vedno ista, samo da imajo vsi trije po 12 vzponov,Šavsi pa vodi.Andrej pazljivo toda kontrolirano drži konkurenco,čaz noč se pokaže kdo je 2x kaljen in za Andreja upam reči da je, če ne 3x :),držim pesti zate.Cveto žal odstopil,koleno!!ZdravkoC imel malo manjšo nezgodo z vrati in kot pravi borec okrvavljen "straši" po Primožu,hec :),nič resnega!In še malo slikovnega gradiva!!LP iz Sv.Primoža!
Nazadnje spremenil cvalenti, dne 09 Maj 2009, 06:29, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA