Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mene pa skrbi, če bo še kaj krompirja ko bom pritekla v cilj? :lol: 8) :oops: Kakšen "limit čakanja s krompirjem" je predviden na cilju? :)
Študiram, da bi tale izziv izkoristila za prvo (in zadnjo) 10ko pred LM.
Ali jaz to prav berem, da se krompir dela z ocvirki? :shock: Kaj pa čebula?
tae napisal/-a:Do dogodka je še daleč. Vendar sem se že danes tudi sam prijavil. Morda je to moja letošnja zadnja priložnost za zaključek "projekta 10k."

Sedaj je do dogodka še čisto malo, slab teden. V tem času ni več možno dosti narediti. Očitno letos "projekta 10k" še ne bom mogel zaključiti. Kljub temu, da na treningih kaže kar dobro, na tekmi ne gre po načrtih. Prišel bom, dal bom vse od sebe, a vem da letos še nisem sposoben za tempo 3:45 na tej razdalji. Tako, da že imam en plan za leto 2010.
Tae po moje Nabrežinska 21ka ni pravi pokazatelj tvoje forme... Včeraj je bilo prvih 5 v klanec, naslednjih 5 pa tudi več na gor kot na dol.
Šenčurski krog je precej precej hitrejši, pa še tempo za 21ko ali 10ko ni čisto enak.
Še en hiter trening v jutri ali v sredo in počitek do sobote pa bo spet letelo :wink:
Ne še metat puške v koruzo - aja itak so jo več ali manj že poželi :lol: :lol:
Iggy77 napisal/-a:Predprijave s plačilom štartnine so možne samo še danes in jutri po nižji ceni 10 EUR. Prijave so možne tudi na dan prireditve po ceni 15 EUR.

Gorenjci take popuste ponavadi radi izkoristimo ;)

Preračunano v pivo? :D
pajo napisal/-a:
Iggy77 napisal/-a:Predprijave s plačilom štartnine so možne samo še danes in jutri po nižji ceni 10 EUR. Prijave so možne tudi na dan prireditve po ceni 15 EUR.

Gorenjci take popuste ponavadi radi izkoristimo ;)

Preračunano v pivo? :D

Odvisno od gostilne (in kelnarce) :D :toast:
Odvisno od gostilne (in kelnarce) :D :toast:[/quote]

"tu si tico!" A si ti mal podaljšal praznovanje rojstnega dne? No, na "Gorenjskem glasu" si bil res priden, verjetno zato, ker si mel ženo s sabo. :ignore:

lp, Štefan
štefan64 napisal/-a:
"tu si tico!" A si ti mal podaljšal praznovanje rojstnega dne? No, na "Gorenjskem glasu" si bil res priden, verjetno zato, ker si mel ženo s sabo. :ignore:

lp, Štefan

Me ni blo, ker sem krompir pobiral :--

Na GG sem bil pa delegiran voznik (službeno in privatno...žena press) in sem pil samo vodo :drink (ker smeškota za vodo ni sem dal unga za pir)

Se vidmo na krompirju v soboto, zdej pa po kolenih na Brezje, da bo lep vreme..
Imam občutek, da bo krompirjev tek v Šenčurju ena krasna tekma, tudi dobra priprava za LM, in mi je prav žal, da imamo v Železnikih isti dan uradno tekmo AZS ( http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... ezniki.pdf )...organizacija, pa verjetno tudi nastop...tako da me v Šenčurju ne bo.

Lepo se imejte in uživajte v teku!

Lep pozdrav, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA