Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
Predlagam, da si nabavi oni "čudežni" mangostin napitek, pa bo. :--
 Nataša
marčni zajec napisal/-a:pa kaj moremo, vsi drugačni vsi enakopravni...

ja, ok ... ampak Kamnčani smo bli vseeno bolj kul! :!:

:lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
Kje smo tekači?

Trenutno za računalnikom, jem zajtrk, apetit pa sem po takem branju kar izgubila! :--(

So res Kamnčani bol kul? :shock:
Uporabniški avatar
 5rca
Nataša napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Nataša napisal/-a:mene ta tema spominja na srednjo šolo, ko smo se kregali, kdo je bolj kul: Kamničani ali Domžalčani.

Itak da smo bili A-jevci najbolj kul. :mrgreen:

itak! :wink:

ja A-jevci ... seveda ... samo ne Kamniški :--
Uporabniški avatar
 pementos
herb elliott napisal/-a:res me zanima kje so vsi tekači(žalostno je ,da slovenija premore zelo malo tekačev ki uspejo pretečt 5000 m izpod 15 minut(lahko ser preštejejo na prste ene roke)

če govoriš (tvojo vprašanje je zelo nerodno postavljeno) o vrhunskih tekačev se strinjam s tabo, žalostno je, da v taki državi kot je Slovenija, s vrhunskimi športniki in ogromno rekreatvnimi tekači, ima najbolši maratonec 43 let.
Uporabniški avatar
 bernarda
marčni zajec napisal/-a:
bernarda napisal/-a:So res Kamnčani bol kul? :shock:

pravi prlek se tega ziher ne bi vprašal. :wink:

Sam treba biti prlek! :mrgreen:
Uporabniški avatar
 bernarda
Uroš Sobočan napisal/-a:Čaki čez dve leti jih bo mel 25 :twisted: :lol: :mrgreen:

Jaz jih imam viška! Leta namreč! Podarim ti jih, da boš 43- čez dve leti :mrgreen:
 kontrero
Mene pa zanima zakaj administratorji ne zaklenejo te teme, ker je itak samo provociranje s strani herba!
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
Sklepam, da zato, ker se ne obremenjujemo več z njim, ampak se pogovarjamo o drugih stvareh. :lol:

Verjetno bo kmalu pristalo v peskovniku. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA