- 10 Mar 2010, 16:44
No pa začnimo. Kot prvo bi malo pograjal organizatorje glede WCjev, bilo jih je malo premalo sploh pa ker je bil samo en kafič v bližini odprt. V okolici sva s prijatlom iskala še kakšen odprt kafič pa nisva nič našla (ŠPELA si bila ti tista, ki me je vprašala, če sem kaj našel). Tako da smo tekli pač malo težji

Pa še nekaj o teku. Morem rečt, da sem zadovoljen z časom. Rekel sem si da vse kar bo bolje od 1:45 bo vredu. Tko da sem s prvim tekom letos in časom 1:42 zadovoljen, sploh ker sem letošnjo zimo bolj posvetil fitnesu in manj teku in se povrh zredil še 5, 6 kg. Moj PB je 1:38 in malo čez iz Palmanove lani. Lani sem v Gorici začel z 1:55 in končal v Palmanovi z 1:38. Letos upam da bom prišel vsaj pod 1:35. Seveda bo treba kakšno kilco dol spravit.
In kaj se mi je za povrh zgodilo na cilju. Kaj ni zapihal močan veter ko sem stopil na plavo preprogo in jo dvignil v zrak da sem se komaj ulovil da nisem padel v cilj

Drugač pa OK, edino žal mi je da nisem imel rokavic, ker me je mal zazeblo v roke, nekje na sredini proge , ko je pihalo.
Vidim, da eni prav razturate že na začetku sezone tudi z PB - BRAVO.
Obilo tekaških užitkov in pretečenih km v letošnjem letu in seveda čim manj poškodb (najbolje nič). Se vidimo na naslednjih tekaških prireditvah