Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

muc napisal/-a:A kdo slučajno ve kje bi se lohka kakšna PVC palerinca (za enkratno uporabo) nabavla?!
Sicer vem, da bomo mokri itak ampak vsaj pred štartom je pa fajn, če nisi že ves premočen.. :wink:

Zelo praktična je vrečka za smeti, narediš eno luknjo za glavo in dve za roki. :D :D Pa še prodajajo jih različnih velikosti, glede na velikost tekačice ali tekača. :lol: :lol: :lol: Jaz imam 150l :lol: :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:Zelo praktična je vrečka za smeti, narediš eno luknjo za glavo in dve za roki. :D :D Pa še prodajajo jih različnih velikosti, glede na velikost tekačice ali tekača. :lol: :lol: :lol: Jaz imam 150l :lol: :lol: :lol:

Super! Bom šel kupit eno 20l zame. :lol:
Tomaž 77 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Zelo praktična je vrečka za smeti, narediš eno luknjo za glavo in dve za roki. :D :D Pa še prodajajo jih različnih velikosti, glede na velikost tekačice ali tekača. :lol: :lol: :lol: Jaz imam 150l :lol: :lol: :lol:

Super! Bom šel kupit eno 20l zame. :lol:

300 l pa nimajo :mrgreen:
he, he......
dež bo in jaz grem prvič tja na maraton. pravijo da imam srečo, kar se tiče vremena. to bom lakho potrdil šele, ko bom v cilju... :mrgreen:
še dobro, da kako tako folijo shranim od kakega prejšnega teka in bom v soboto bil ves zlat, ker v veroni je bilo tega na tone. :lol:
skratka tale viken bo definitivno poseben, ker se bom kar tja za dva dni preselil, seveda skupaj z mojo Eriko.
se premočeni od potaSlika, dežjaSlika, nekateri od pivaSlika, vidimo, če se seveda srečamo (kot pravi Samostojni), jutri.
Jutri bo padel en rekord. Seveda v količini dežja, ki bo padel na kvadratni meter :!:
Tudi jaz se vračam na "kraj zločina", kjer sem pred petimi leti odtekel svojo prvo 21-ko. Tokrat ciljam na slabe pol urce boljši rezultat, ampak glede na vremensko napoved... :roll:

No, ja, bom pa plavutke obul in bom najhitrejši ... :lol:
Jaz sem se pa odjavil. Pika na i za odjavo je bilo to, da moram peljati sina na nogometni turnir v Ptuj katerega z težkim srcem pričakuje. Kaj moreš... najprej otroci.

Vsem vam želim uspešen nastop. :laola
(kar težko mi je pri srcu, ker ne grem :( )

ps.
Uroš... kak boš zdaj slikal? Kdo ti bo držal dežnik? :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA