Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

raf napisal/-a:Tudi Erika in raf gresta v palmanovo. Nakazilo bo vidno jutri in sem čakal , ker je bil prej še lm in ker sem odlično preživel zadevo je sedaj čas, da gremo spet osvobajat padsko nižino........s supergami na nogah......TF-korpus gre v napad!!!!!!

Če bo vsaj pol tako fajn kot je bilo lani, bo super...
Po današnjih plačilih je 62 zasedenih mest. Še 13 :D
Naslednjič bom stanje ažurirala jutri zvečer. Če vas bo več kot 13, gre po načelu - kdor prej pride... :wink: Zato pohitite!
Postavil sem si preprosto vprašanje, kako je mogoče, da ima malo večja vas takšno eksponentno rast števila tekačev, v čem je skrivnost organizatorjev? In sem malo raziskoval. Večini tekačev je motiv za Palmanovo osebni rekord. Sklepam, da proga v preteklih letih ni bila dolga 21098 metrov, ampak krajša. Odstopanja so prevelika, da bi bila proga prave dolžine.

Organizator je morda celo namerno postavil krajšo progo, da privabi več tekačev. Če je temu tako, jim je uspelo, število tekačev se je povečevalo bolj, kot na primerljivih manjših tekih v regiji . Letos je spremenjena trasa in mogoče bo zdaj "pravi polmaraton". Bomo videli.

Vsem želim prijeten tek in veliko zabave :laola
adrian napisal/-a:Postavil sem si preprosto vprašanje, kako je mogoče, da ima malo večja vas takšno eksponentno rast števila tekačev, v čem je skrivnost organizatorjev? In sem malo raziskoval. Večini tekačev je motiv za Palmanovo osebni rekord. Sklepam, da proga v preteklih letih ni bila dolga 21098 metrov, ampak krajša. Odstopanja so prevelika, da bi bila proga prave dolžine.

Organizator je morda celo namerno postavil krajšo progo, da privabi več tekačev. Če je temu tako, jim je uspelo, število tekačev se je povečevalo bolj, kot na primerljivih manjših tekih v regiji . Letos je spremenjena trasa in mogoče bo zdaj "pravi polmaraton". Bomo videli.

Vsem želim prijeten tek in veliko zabave :laola

:hehe: Adrian, najboljše bi bilo, če sedaj to tvojo teorijo/hipotezo preveriš. :hehe:
Moj predlog je:
na eno roko Garmina 405x ali kateri je že najnovejši,
na drugo Polarja s footpodom al kar že spada zraven
in za vsak slučaj še spremljevalca na kolesu s svojim hudim merilcem pa da se vidi raskoš :wink:
Potem pa bodo lahko spet tedenske debate na forumu :--
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA