Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi meni je sodelavec dostavil City magazin s člankom o tebi.
Verjamem, da se boš tam dobro držal in komaj čakam tvoj obširen opis pustolovščine preko luže, ko se vrneš.
Bravo, David. Vidim, da si užitkar. Jaz sem pred kakšnimi dvajsetimi leti tudi izpeljal podobno zadevo, vendar v zgodnje jesenskem času. Štartal sem tam kot ti in do Komne sta najini trasi popolnoma identični. Tu pa sem jaz podaljšal do Vogla, nadaljeval po vrhovih spodnjih bohinjskih gora do Črne prsti, tam sestopil čez Planino za Liscem ter mimo Mencingerjeve koče že v mraku prispel v Bohinjsko Bistrico. Kilometrov in višincev nisem računal, sodobne tehnične navlake pa takrat še ni bilo.
Upam, da bom nekega dne zadevo ponovil.
Za tvojo letošnjo tekmo čez veliko lužo je bil to kar dober trening, saj je teren močno razgiban.
Lepo se imej.
Tone
Hvala vsem :clap: s treningi in z vami bo šlo res na WS100 lažje... :D :D :lol: :lol:

Tonek takšno turco, kot si jo opisal, pa imam tudi že dolgo časa v "paci" samo še nisem našel časa, ali pa je vreme tisto ki prepreči, da bi se podal na pot. Drugače je pa ta pot en sam užitek, peš sem jo že pred leti velikokrat prehodil (v delih) ampak sedaj bi bil že čas, da jo tudi odlaufam... :D :D :lol: :lol: Samo, da še ta sneg kar ga je ostalo skopni, potem pa.... :D ...juhuhu...
Avi, o WSER sem prvič izvedel iz knjige Ultramaratonec in zdela se mi je to velika epična preizkušnja, primerna le za najboljše in najsrčnejše. Slovenija skriva v svojem objemu kar nekaj takih fantov in deklet, a le enemu je uspelo se postaviti na start! Zaradi tega moj velik velik :laola
Ko ti bo najtežje ne pozabi, da ne tečeš sam! S teboj bomo vsi tisti, ki te poznamo in te spoštujemo zaradi tega kar si - velik človek!

In sevada, naj te spremlja "never give up" :wink:

Žabc
Žabc, hvala za vzpodbudne besede... :D :D ...ja do štarta sta še manj kot dva meseca in vseeno moram priznati, da me sem in tja ob misli na štart malo "strese"... glavno vprašanje, ki pa se bo najverjetneje skozi pogosteje pojavljalo pa je: Ali sem dovolj pretekel? Zato so vse vzpodbudne besede... :D :D :D

Hkrati pa jih vračam, saj vidim kako ste zastavili projekt, kjer uspeh in nasmeh ne more izostati... :D :D ...Upam, da mi uspe preteči vsaj en maraton, da tudi sam postavim mali kamenček v mozaik... :D :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA