Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lučko
:shock: Sm dons po Dnevniku mal/velik zbegan ratu. :roll: A mi če kdo povedat, a bomo mi v Izoli po asfalt laufal, al bomo pa mal plaval, pa mal GaGal... :shock: Vm povem, da sm tanajtaresen zbegan. :oops:
PS
GaGa obveščaj vsakih 12 ur o nivoju morja na Tartini trgu. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
pegaz napisal/-a:Lepo, lepo, kar tako naprej!
1. Pegaz
2. Mihaperme
3. Tomaž ny

... in kdo bo 4. veličastni...???

Drum roll.......

And the winner is...

4. Nataša !!!

OK, dragi moji, avto je poln. Vsem ostalim želim veliko veselja pri ribanju suhih žemelj oz. opazovanju hitro oddaljujočega se znaka TF na mojem odbijaču. :roll: :P
In potem še več veselja pri prehitevanju moje sopeče osebice na poti k odrešitvi (na Belvederu).
:oops: :shock: 8)

(Ampak če bo pa SLUČAJNO vseeno bus, sem še vedno ZA!)
Uporabniški avatar
 miro
Oficer
Tartinijev trg je v Piranu, nč bat, a se nisi nekaj hvalil , da bi pričel s triatlonom,
Lp
Miro
 Lučko
miro napisal/-a:Oficer
Tartinijev trg je v Piranu, nč bat, a se nisi nekaj hvalil , da bi pričel s triatlonom,
Lp
Miro

Slika
Uporabniški avatar
 Filipid
Vi se kar zajebavajte v nedeljo boste pa vidl kaj bo....

Slika
Uporabniški avatar
 GaGa
Bomo daleč od Tartinija, je pa klanec, tak zelo huuuuddddd!!!! Voda do tja sigurno ne bo prišla :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Joj, Filipid!

... hoja je samo oblika lenobe... :D :D :D
Tole je bil pa res en smeh za dobro jutro!!!
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Z*
pegaz napisal/-a:Joj, Filipid!

... hoja je samo oblika lenobe... :D :D :D
Tole je bil pa res en smeh za dobro jutro!!!
LL, Pegaz :)

Jap, za izjavo tedna! Sem kar posvojila! :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Podatki o progi:

štart in cil na igrišču ob plaži. Tečemo najprej po potki ob morju, sledijo štenge in dolg klanec, na vrhu obrnemo in po isti poti nazaj. Torej, pripravite se za tek v strm klanec in nato še spust.

Ne vem, zakaj je organizator spremenil prvotno lokacijo Martinovega teka. Do predlani smo tekli v Kortah. To je bil, po mojem, eden najlepših tekov na Primorskem, tale v Izoli pa, kar se proge tiče, eden najslabših.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Filipid
matjazv napisal/-a:Ne vem, zakaj je organizator spremenil prvotno lokacijo Martinovega teka. Do predlani smo tekli v Kortah. To je bil, po mojem, eden najlepših tekov na Primorskem, tale v Izoli pa, kar se proge tiče, eden najslabših.
MatjazV

Po mojem zaradi tega, ker na tisti kmetiji, kjer je bila podelitev priznanj ni bilo dovolj prostora, pa tudi parkiranje je bil velik problem. Je pa res, da je bil to zelo lep tek za zaključek tekaške sezone v Sloveniji.
 Ninocka
Filipid,
res dober podpis, tudi meni super vsec "izjava" o hoji... Ceprav pa ne vem, ce bi se antropologi povsem strinjali :wink:

Vsem pa zelim dober obmorski tek!
Uporabniški avatar
 Filipid
Ninocka napisal/-a:Filipid,
res dober podpis, tudi meni super vsec "izjava" o hoji... Ceprav pa ne vem, ce bi se antropologi povsem strinjali :wink:

Ta izjava o hoji je bila pred nekaj leti objavljena v eni od revij in je bila tudi meni všeč. Antropologi pa imajo itak vedno svoje mišljenje :? . Če dobro premisliš je to res. Res pa je tudi, če si poškodovan pa je hoja še zmeraj boljša od prave lenobe (počitka-pavze) :wink: .
Uporabniški avatar
 miro
V Kortah so tudi pričeli vlamljati v parkirane avtomobile. Tudi jaz sem bil ta srečnež, še dobro , da so mi pustili "plačilno kartico".
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 lojzeP
živeli ! :D

Ali je kdo razmišljal, da bi šli po teku še na kopanje v Žusterno - takole en izi duatlonski trening ?
Moja malenkost je seveda ZA :idea:
 Lučko
Bravo Lojze :wink: zelo, zelo dobra ideja. Jaz sem za :lol: :lol: :lol:
PS
Da ne pozabim, ko bom jutri pakiral:
1. Kopalke
2.... :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA