Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kbk napisal/-a:zamišljeno je ,da se po deset E plača prej... dvanajst bo pa na dan tekme.

od vseh prijavljenih na internetni strani bomo imeli na štartu že izpolnjene prijavnice, vendar pa bo na dan teka štartnina 12€; 10€ znaša štartnina samo pri plačilu na TRR
mal se pa lahko pohvalimo,ane... :clap: :clap:
letos bo na KBK-ju , tako za degustirat, rezal kraški pršut, zagotovo, največji ponudnik tega blaga v Sloveniji...pa še teran bo imel s seboj... :D :D :D
... in... zna bit, da bo letos tale KBK ... zanimiv... :lol: :lol:

Pridite...
JanezU, a ne kako je vsak perček dober, če si tolk hudo žejen :D Sicer ne bom pa čist nč brihtolirou, ker me lohk še rikverc nabaše na Kbk-ju, če ga bom dražu :oops:

Organizacijski odbor z računovodstvom v ospredju, prštimajte se, ker te dni enkrat bom pa še jest položil štartnino :lol:

Imejte se skrajno lepo pol se pa vidmo, k se zagledamo :wink:
Kar nekaj je bilo danes takih na Blegošu, ki sem jim je precej mudilo mimo koče.
Očitno so morali hiteti v dolino skuhati kosilo.

Sicer pa, limit 4 ure je več kot dovolj, da tudi tisti, ki bodo le hodili, pridejo na vrh in nazaj, pa vmes pri koči še malo napolnijo baterije ( :drink ). Danes preizkušeno.
matej-jethro napisal/-a:Organizacijski odbor z računovodstvom v ospredju, prštimajte se, ker te dni enkrat bom pa še jest položil štartnino :lol:

... bomo povečali pripravljenost :lol:
Tudi vsi tekači se imejte lepo do srečanja s KBK-jem :wink:
badzo napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:Organizacijski odbor z računovodstvom v ospredju, prštimajte se, ker te dni enkrat bom pa še jest položil štartnino :lol:

... bomo povečali pripravljenost :lol:
Tudi vsi tekači se imejte lepo do srečanja s KBK-jem :wink:

:D
Hvala za lepe želje. Kontra :wink:
Danes sem bicikliral čez Kopačnico in naprej skoz Leskovico, da pogledam kje se bom moral matrat. Od štarta pa do Leskovce je 2-3 km afalta, klanc pa ne prestrm, tako, da bi ta del najraj kar biciklom :lol: ..., za naprej pa ne vem kako gre. Verjetno strmo in še bolj strmo. Sem pa srečal dva modela, ki sta ravno zaključila trening na tej trasi - sta bla kar precej zasopla. No ja, še mal pa se bomo pognal prot Blegošu... :laola
thief napisal/-a:Danes sem bicikliral čez Kopačnico in naprej skoz Leskovico, da pogledam kje se bom moral matrat. Od štarta pa do Leskovce je 2-3 km afalta, klanc pa ne prestrm, tako, da bi ta del najraj kar biciklom :lol: ..., za naprej pa ne vem kako gre. Verjetno strmo in še bolj strmo. Sem pa srečal dva modela, ki sta ravno zaključila trening na tej trasi - sta bla kar precej zasopla. No ja, še mal pa se bomo pognal prot Blegošu...

Kakšen je teren naprej proti vrhu,se da videti na grafičnem prikazu al pa na fotkah od lani in predlani...,seveda, na spletni strani http://www.sdmh.si :D :D
Še točno štirinajst dni nas loči od 3. KBK-ja. :clap: :clap: :clap: Vreme smo naročili,progo urejamo, nagrade in dobitke smo tudi pripravili...tako da , še par stvari ,pa bo... :clap: :clap: :clap: aja... avtomat za pivo pa tik pred štartom priključimo, da nas čaka ,ko pridrvimo nazaj... :lauf: :toast: :beer: :lol: :lol: :lol:

VABLJENI!!!!! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA