Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Po 13 h zaključil , 11x je bil moj izplen ! 3-je pari soperg mokre vse majce in hlače mokro :mrgreen: na žalost ni šlo! Primož pa mi tudi ne bo pobegnil ! Drugo pa kot ponavadi SUPER :clap:
Nazadnje spremenil 2810, dne 11 Maj 2013, 09:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Letošnji Sv. Primož pa ni od muh. Vreme močno kaže zobe in na 24 urni tekmi še kako prav pridejo izkušnje. Tako je že večji del udeležencev oz tekmovalcev pobralo šila in kopita domov na toplo, le tisti "3x kaljeni" še vztrajajo. :clap:
Fante in dekleta, edino kar lahko rečem NORO, NORO in še enkrat NORO!!
:laola :clap: :laola

Slika
Slika
Slika
Slika

:laola
Toliko pozitivne energije kot je je te dni na pobočjih Sv. Primoža pa človek redkokdaj sreča! Prišla na en turistični vzpon za dobro voljo, opravila pa kar tri, saj te energija sama nosi. Zna biti, da se pridem drugo leto uvrstit :D .

Za vse norce, ki vztrajate že več kot 20 ur pa - moj globok poklon! :clap: :clap: :clap:
Za začetek :D je kar čuden dan, ko skoraj nič ne dežuje :wink: tudi občutki po tekmi se še urejajo zato so računalniki še nekoliko nemi :D da ne boste mislili,da sem zaspal :lol: film se dela in bo do večera že on line :clap: bravo vsem in kar pogumno tud če so nogo mal trde sej se že cajtajo

LP Andrej
Čestitke vsem! Dobro ste se borili. Letos je bilo neprostovoljnega tuširanja z deževnico res velik. Doživela sem delček super nočnega vzdušja. Super druženje! in še enkrat kapo dol vsem, ki ste se borili na progi. :laola :laola

Makalu: super filmček! Superge so se dobro obnesle?

Uspešno regeneracijo vsem!

Katja
[quote="_katja_"] Superge so se dobro obnesle?

Enkratno nobenga žulja :D samo zadnje kroge sem v gojzarjih hodu, ker so superge namočene tehtale več ko 100 kg :--

LP Andrej
Čestitam vsem, ki ste se borili s progo, časom in vremenom.
Sam sem bil le opazovalec s tremi večernimi petkovimi (še suhimi) vzponi.
Me pa zanima tudi statistika - torej kje se da videti podatke - kdo-kolikokrat,..
Lp, Blaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA