Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se boš udeležil 6. zimske lige na Sv. Primoža

Itak
1
20%
Pa kaj je s tabo stari, seveda se vidimo
2
40%
Ja haloooo, kje ti živiš, pridem ja ...
1
20%
Pa normalno, da pridem
1
20%
Rezultati 4.izvedbe 6. zimske lige dne 20/12-2014 (74 udeležencev)
Moški : 33
1. KVEDER LADO 1963 19:44
2. ARBAJTER IZTOK 1971 20:24
3. LINDIČ ANDREJ 1978 20:52
Ženske : 29
1. GALJOT BARBARA 1971 24:56
2. NOVAK ŠPELA 1978 25:09
3. TONIN-MALI ELA 1978 25:50
Fantje starejši : 3
1. PODBREGAR MIHA 2003 23:26
1. PRELOVŠEK ALEŠ 2003 23:26
3. PODBREGAR ROK 2002 28:31
Fantje mlajši : 3
1. KRIŽNAR MAJ 2004 0:24:06
2. ZARNIK LUKA 2008 0:30:40
3. ŠERKEZI JOŽA 2009 0:50:33
Punce starejše : 2
1. URŠIČ TJAŠA 2003 30:40
2. ŠERKEZI MEDEJA 2003 41:36
Punce mlajše : 4
1. DOLINŠEK VIKTORIJA 2006 29:40
2. ŠINKOVEC EVA 2004 33:36
3. POLIČNIK LANA 2004 41:36
4. ŠERKEZI MARUŠA 2007 41:41
6. zimska liga Sv. Primož - četrtič (20. 12. 2014)

Prijatelja … Zakaj ravno ta beseda?! The Intouchables je naslov filma v izvirniku, ki sem si ga ogledal prvič leta 2011 na poti proti Nepalu. Prijatelj - močna beseda, ki je v današnjem času marsikdaj zlorabljena in tistega 2011 je bilo ravno dve leti od slovesa pravega Prijatelja … Prijatelja, s katerim sva si zaupala največje skrivnosti, tudi tiste katere so nama všeč. In ni jih bilo malo - všeč mislim; punc, da se razumemo, ne skrivnosti.

In za razliko od vsega hoollywoodskega sranja, ki se “prodaja” po stenskih sevalnikih, ima ta film še eno sporočilo; vrednoto, spoštovanje …

Danes na 6. zimski ligi sem imel to sliko ves čas pred sabo. Spoštovanje do življenja, ki nam je bilo milostno podarjeno in vrednotenje telesa, ki se lahko giba. Življenje - telo, vrednote - spoštovanje; prijatelj.

Miha, Matej, Andrej, Barbara, Polona, Špela, Lado, Franc … lahko bi naštel vsa imena lige in danes je vsak od njih prinesel sonce na obrazu, vsak se je potrudil po svojih najboljših močeh, vsak je bil zmagovalec - odgovoren do telesa in življenja, ki ga je nekoč dobil.

Četrti štarter zimske lige je bil Maj Križnar. Umirjen fant katerega sem letos na ligi videl prvič. Mislim, da ni več daleč dan, ko bo se bo moral oče, ki ga redno spremlja pošteno potruditi, da mu bo lahko sledil.

Še ena mladinka, tiha, umirjena, me je presenetila; Viktorija. Pogumna tretješolka pride na ligo sama in jo suvereno odteče. Bravo in hura za očeta, ki jo čaka pri Sv. Primožu in jo pospremi v dolino. Še več takšnih.

Ej, Miha in Aleš, sta se vidva za roke držala, da imata isti čas?! :--

V Klubu 20:00 ni bistvenih sprememb. Lado Kveder je svoj čas iz prejšnje sobote izboljšal za 10 sekund. :clap: :clap:
ZARNIK SEBASTJAN (1977) - 18:30
DACAR BOŠTJAN (1974) - 19:31
KVEDER LADO (1984) - 19:44
ARBAJTER IZTOK (1971) - 0:19:59

Pri nežnejšem spolu (klub 24:00) ravno tako ni sprememb:
MAJA PEPERKO (1986) - 22:53

Dajmo Barbara, Špela in Ela. Ne manjka veliko. Saj vem, rekle boste minuta, ampak je Špela danes pošteno izboljšala svoj čas. :juhuhu:

Vsi ligaši pa se posebej zahvaljujemo Mizarstvu Golob, ki nam je “častilo” čaje pri Perotu. Hvala za prijaznost in dobro voljo. :laola

Uf, skoraj sem pozabil. Boštjan Erjavšek je zaključil s testom superg Inovate Gips. Upam, da poročilo, kako se obnesejo, kmalu sledi. In seveda Beli, čakamo te - “Za u filt’r”. :clap: :clap: :clap: :clap:

Pred rezultati pa še sporočilo, da bo naslednjo soboto peta izvedba 6. zimske lige imela dobrodelen pridih. Vsak ligaš bo do Sv. Primoža prinesel živilo (moka, olje, testenine, čokolino …). Tam bo velika škatla v kateri se bodo živila zbrala in predala Anini zvezdici, kjer bodo poskrbeli za pravično razdelitev družinam v stiski. Tisti, ki do Sv. Primoža ne bo prinesel ničesar, dobi na svoj čas 4 minute pribitka. Upam, da se vidimo v čim večjem številu. Svojo udeležbo so nam obljubili tudi nekateri gasilci, morda tudi Policisti, fantje iz “Street workouta” in gorski reševalci GRS Kamnik.

Rezultati 4.izvedbe 6. zimske lige dne 20. 12. 2014 (74 udeležencev)

Moški: 33
1. KVEDER LADO (1963) - 19:44
2. ARBAJTER IZTOK (1971) - 20:24
3. LINDIČ ANDREJ (1978) - 20:52

Ženske: 29
1. GALJOT BARBARA (1971) - 24:56
2. NOVAK ŠPELA (1978) - 25:09
3. TONIN-MALI ELA (1978) - 25:50

Fantje starejši: 3
1. PODBREGAR MIHA (2003) - 23:26
1. PRELOVŠEK ALEŠ (2003) - 23:26
3. PODBREGAR ROK (2002) - 28:31

Fantje mlajši: 3
1. KRIŽNAR MAJ (2004) - 0:24:06
2. ZARNIK LUKA (2008) - 0:30:40
3. ŠERKEZI JOŽA (2009) - 0:50:33

Punce starejše: 2 + 1 (DOBOVŠEK HANA (2002) - 27:31)
1. URŠIČ TJAŠA (2003) - 30:40
2. ŠERKEZI MEDEJA (2003) - 41:36

Punce mlajše: 4
1. DOLINŠEK VIKTORIJA (2006) - 29:40
2. ŠINKOVEC EVA (2004) - 33:36
3. POLIČNIK LANA (2004) - 41:36
4. ŠERKEZI MARUŠA (2007) - 41:41

Organizator 6. zimske lige je Klub gorskih tekačev Papež.

Sponzorji:
- Sveti Primož nad Kamnikom.
- Mizarstvo Golob.

Besedilo: Matjaž Šerkezi
Fotografije: Klemen Udovč - Clementino, Matjaž Šerkezi
Kamera: Andrej Jeglič in Tomaž Cukjati
Rezultati: Igor Alpner

Vir: http://www.kamnik.info
Priponke
DSC_6253.jpg
DSC_6253.jpg (111.7 KiB) Pogledano 6733 krat
Peta izvedba 6. zimske lige (27. 12. 2014) bo imela dobrodelen pridih. Vsak ligaš bo do Sv. Primoža prinesel živilo (moka, olje, testenine, čokolino …). Tam bo velika škatla v kateri se bodo živila zbrala in predala Anini zvezdici, kjer bodo poskrbeli za pravično razdelitev družinam v stiski. :laola

Tisti, ki do Sv. Primoža ne bo prinesel ničesar, dobi na svoj čas 4 minute pribitka. :evil: :twisted:

Upam, da se vidimo v čim večjem številu: V soboto zjutraj bo precej jasno, dopoldne bo od zahoda oblačnost naraščala in ponekod na zahodu bodo že manjše padavine. Veter bo prehodno oslabel ...

Svojo udeležbo so nam obljubili tudi nekateri gasilci, morda tudi Policisti, fantje iz “Street workouta” in gorski reševalci GRS Kamnik. :laola

Organiziran je tudi planinskii izlet otrok, ki so vključeni v projekt Zdrav življenjski slog v OŠ Stranje ... :laola :laola :clap:

Huraaa, vidimo se v soboto. Kdor bo manjkal je "softič" :-) :-- :--
Priponke
Anina_Zvezdica.jpg
Anina_Zvezdica.jpg (36.81 KiB) Pogledano 6296 krat
6. zimska liga Sv. Primož - petič (27. 12. 2014)

Lucifer stoji pred vrati Onostranstva. Potrka. Znani glas Gospodarja neba in vsega stvarjenja ga vpraša: “Kaj želiš?”

“Želim v nebesa, v raj in se radovati s tabo” odgovori Lucifer.

“Povej mi kaj dobrega si naredil v življenju” vprašanje Gospodarja.

“Uf, tega je bilo kar veliko. Vsak dan sem telovadil in skrbel za svojo športno postavo. Delal sem cele dneve, da sem dovolj zaslužil za avto in hišo. Skratka, težko opišem vsa svoja dobra dela.”

Gospodar glasno: “Ne sprašujem te, kaj si dobrega naredil zase, zanima me, kaj si dobrega naredil za druge …?”

… in na drugi strani vrat je bila tišina.

Pisana mavrica tekačev, se je danes že petič zbrala pri Vegradu. Ure so ostale doma. Na ramenih pa so bili nahrbtniki. Pozdravilo nas je prvo hladno jutro, ki je lepilo nosnice in v zraku je bil vonj po prvem snegu.

Anina zvezdica smo se imenovali danes, saj je bila peta izvedba zimske lige posvečena otrokom in družinam, ki tanko piskajo in ki jih je najhuje prizadela “kapitalistična svinja”, ki me vse prevečkrat spomni na satiro Živalska farma.

Vsak od tekačev je do Sv. Primoža prinesel živilo in ga podaril nekomu; nekomu, ki je lačen.

Hvala vsem skupaj in vsakemu posebej. Pokazali in dokazali smo, da lahko skupaj naredimo veliko za nekoga, ki je v stiski in hkrati naredimo tudi nekaj za svoje zdravje in dobro počutje. Zbrali smo kar za 160 kg živil (štiri velike škatle), ki smo jih dopoldan predali ekipi Anine zvezdice iz Kamnika. Hvala Eva in Natalija, ker bosta poskrbeli, da bo ta šla v roke tistih, ki jo resnično potrebujejo. :laola :laola

Poleg vseh Vas tekačic, tekačev in otrok, zvestih ligašev, en velik hvala tudi družinama Repnik in Cukjati in Petru Uršiču - Sveti Primož za vso zbrano hrano. Društvu gorska reševalna služba Kamnik in Matjažu Ravnikarju za pomoč pri transportu, Luciji Grilc, prostovoljni gasilki pri PGD Kamniška Bistrica za učinkovit štart in energijo.

Bravo Tinkari, ki je na izlet pripeljala otroke v okviru projekta Zdrav življenjski slog Osnovne šole Stranje (projekt je podprt s strani Evropskih socialnih skladov in Zavoda za šport Planica) in hura tudi vsem mentoricam (Marta Omovšek in Tadeja Uršič), ki so spremljale otroke. OŠ Stranje “itak” kapo dol za vse aktivnosti in podporo otrokom pri športnih dejavnostih. Vzor Kamnika. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Mizarstvo Golob je znova poskrbelo, da smo se lahko pri Sv. Primožu pogreli s čaji. :laola

In potem so tukaj še nekdanji in sedanji kamniški vrhunski športniki, ki so s svojo prisotnostjo zgled našim “mladcem”:
- kolesarka Vida Uršič,
- tekač Zvone Kemperle,
- Lado Kveder, odličen gorski in cestni tekač in legenda in ikona zimske lige, ki je v vseh šestih letih manjkal samo na eni ligi,
- triatlonec Miro Kregar,
- gorski tekač Sebastjan Zarnik,
- duatlonec Andrej Medved,
- Iztok Arbajter, najboljši športnik Slovenske vojske 2014.

In tukaj je še družina Papež, ki je vzela 6. zimsko ligo pod svoje okrilje in ki nam vsem skupaj daje možnosti za druženje in zdrav življenjski slog. Hvala Mira in Dušan.

Saj res, skoraj sem pozabil rezultate:
1. mesto vsem udeležencem današnje pete izvedbe 6. zimske lige. Carji ste in ponosni smo na Vas.

Vse lepo v letu 2015 z željo, da bo nekoč zbiranje hrane za lačne družine zgolj slab spomin in opomin našim "genom".

Organizator 6. zimske lige je Klub gorskih tekačev Papež.

Sponzorji:
- Sveti Primož nad Kamnikom.
- Mizarstvo Golob.

Besedilo: Matjaž Šerkezi
Fotografije: Klemen Udovč - Clementino, Marko Alpner in Matjaž Šerkezi
Kamera: Andrej Jeglič in Tomaž Cukjati
Rezultati: Igor Alpner

Vir: http://www.kamnik.info
Objavljena fotografija: Klemen Udovč - Clementino
Priponke
DSC06699.JPG
DSC06699.JPG (118.67 KiB) Pogledano 5891 krat
Nazadnje spremenil serki, dne 27 Dec 2014, 22:34, skupaj popravljeno 2 krat.
Tokrat je bilo res lepo! Zbrali smo kar nekaj hrane - glede na to, da jo je bilo treba prinesti na vrh, se mi res zdi veliko! Udeležba je bila tako množična, da smo komaj vsi prišli na skupno sliko! No, in potem še to, da smo tek začeli v jasnem, sicer res mrzlem vremenu, toda nato smo dobili sneg! :D
160kg ... :shock: 160kg hmmm, še imamo dobre ljudi in pred vami samo :cast1: :clap:

Ko ste prihajali, sem malo čekiral, kaj kej nosite s seboj in vse skupaj se mi je zdelo ena velika " revšnast" :oops:
Presenetili ste mene, Matjaža in vso ekipo. Ne najdem besed - beseda HVALA je danes premalo. :laola

Še z moje strani zahvala kmetiji Repnik, družini Cukjati, KGT Papežu, Petru Uršiču, vsem pohodnikom in seveda navsezadnje vam, LIGAŠI. Darko Golob, ti si pa tako in tako razred zase in me iz leta v leto presenečaš, pozitivno seveda. :clap:

Zahvala vsem povabljenim športnikom:
Mirotu, Ladotu, Vidi, Iztoku, Andreju, Zvonetu in Sebastjanu in pa seveda našim zvestim fotografom Klemnu, Maretu, Andreju in Miheli, zlati ste. :clap:

Tinkara, tvoj projekt Zdrav življenjski slog je pa itak zmaga. Lepo je bilo videti toliko mulčkov, ki so se vzpenjali k Sv. Primožu. :clap:

Predno pa nalimam par slikc, pa še ena velika zahvala.
Matjaž Šerkezi. Če imaš v ekipi takega človeka oz. prijatelja, kot si ti, je vsak projekt mačji kašelj. Hvala ti za to, kar si naredil, kar delaš in kar boš naredil, HVALA! :wink:

Takole so mulčki odkorakali že pred štartom:

Slika

Zadnje priprave, da bodo fotke odlične. Klemen Udovč.

Slika

Naša zvesta gasilka PGD Kamniška Bistrica, Lucija Griljc.

Slika

Na cilju smo veselo polnili škatle:

Slika
Slika
Slika
Slika

Matjaž Ravnikar je poskrebel, da se ni izgubil niti en makaron.

Slika

Seveda je imel privat varnostnika:

Slika

Če ima kdo veliko srce, je to družina ...

Slika

Vsem skupaj lepe prazike in veliko veselja na snegu, lp ekipa zimske lige.
Velika hvala, HVALA, HVALA, kar v imenu tistih , ki bodo deležni vse te hrane, katero smo včeraj nabrali. Še enkrat povem da sem zelo vesel da sem del te akcije in hvala celi ekipi za organizacijo te dobrodelne akcije...se vidmo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA