Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 lina
dons so stranke tok zahtevne in se arogantno in ukazovalno obnašajo!
upijejo na ves glas na prodajalca,ki ni niti približno kriv(recimo bila sem priča,ko je v hervisu bila akcija 3 za 2 para čevljev, se je en gospod tok drl na blagajničarko kaj tok mečka-ubistvu so delale vse 3 blagajne,vrste so ble kr dolge,zato mi ne moremo pričakovati od zaposlenih,da bomo hitr opravili nakup,če je gužva je gužva.
v spar tut če grem so tut vrste pa je toliko več blagajn.
ne vem kam ta svet sili vsi se sam pritožujejo in bi radi pozornost,ampak tako ne gre-vsi smo iz mesa in krvi.
ni prav da ponižujemo prodajalce,pa čeprav sem tudi jst končala fax nebi nikoli pokvarila svojega ugleda zato ker bi bla slabe volje ,ki jo nosim od doma ali iz službe pa da se pol drem na nekoga ki ni nič kriv.
slej ko prej nam se vse vrne-----folk zamislite se --to ni juga ko so ble plače obilne,zdaj pa komaj še živimo od njih!!!!!!!! :cry:
Uporabniški avatar
 Cipreska
Jaz bi pa rada pohvalila TEKAŠKI FORUM!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kot veste sem še relativno nova in mi vaše izkušnje precej pomagajo pri mojih prvih kilometrih. TF je zakon! Hvala vsem, ki odgovarjate, svetujete in pišete uporabne, pametne in spodbudne poste. :lol:
Uporabniški avatar
 gera
dons so stranke tok zahtevne in se arogantno in ukazovalno obnašajo!
ja, res je, izgubil se je nek človeški odnos med ljudmi in nekateri res mislijo, da so več vredni kot drugi. meni se je zadnjič zgodilo v lokalnem merkatorju, da se je ena ženska začela dreti na prodajalko, da zakaj nimajo točno določenih vložkov, ki jih ona rabi. da kaj mislijo da so, kako so lahko tako neumni, ker ona ne mara vložke z zavihki... in je kar nekaj časa jezna razlagala o tem, kako si lahko to privoščijo in da že tako trpi, ker mora imeti menstruacijo ipd. prodajalka pa je vsa ponižna poslušala in obljubila, da bo rešila problem. jaz sem bila čisto v šoku, kako je to sploh mogoče. pa saj prodajalka nima nič s tem, pa tudi če bi imela, se da vse lepo človeško povedati. pa tudi če nimajo vseh vrst vložkov, pa kaj pol, bodimo veseli, da sploh imamo toliko materialnih dobrin. ljudje pač radi stresajo svojo slabo voljo na naključneže, ki jim to pustijo oz. morajo pustiti.
bi pa tukaj pohvalila ta forum, ki se mi zdi eden redkih (čeprav jih spet ne poznam toliko), kjer ljudje ne nastopajo agresivno. ker preko forumov se ponavadi ljudje najbolj agresivno izražajo, ker so anonimni. poteka neka konstruktivna debata. verjetno gre to pripisati športu, vsaj opazila sem, da je le malo športnikov negativno nastrojenih.
Uporabniški avatar
 Miha65
Tudi sam sem o tem razmisljal: sportniki, predvsem tisti, ki se ukvarjamo z AEROBNIMI sporti smo bistveno bolj skulirani, ko imamo redno vadbo, kot tisti, ki tega ne poznajo.
Seveda gre tudi tukaj za osebno noto, prirojene in pridobljene lastnosti....
Uporabniški avatar
 gera
ja, sprostiš energijo. sicer so eni bolj kolerični in jim tudi šport ne pomaga, ampak je tudi nekaj na temu. ugotovila sem, da mi med tekom na polno delajo možgani in da najdem marsikatero rešitev problema, ki se mi je prej zdel nerešljiv, pa vedno pridem dobre volje nazaj. ko pa sem v gorah, je pa to itak zgodba zase... takrat je najhuše, ko se zjutraj zbudiš in se zavedaš, da se spet začenja mestno življenje...
Uporabniški avatar
 Luka Klobučar
Pohvalu bi trgovino Nike v centru mesta Ljubljane,kjer ti res dobr svetujejo. Je pa najboljša trgovina TS na Čopovi.
Drgač pa odkar tečem že 5 let v Nike Air Pegasuskah,jih kar naročim prek spleta superge.si. To je pa tud po mojem mnenju naboljša trgovina te vrste v Sloveniji. :clap:
Uporabniški avatar
 Miha65
...hjam, hmm....jaz sem kolerik in mam dostkrat varnostni ventil tik pred explozijo.....najbolj mi je pomagal tek. Najbolj pri roki je! Pridem nazaj sem tko k udomacen mucek.
Sem pa plezal, pa vandral po hribih poleti in pozimi, s smuckami in brez, kolesaril, itd... Zdaj ko imam majhne otroke in sluzbo in kup malenkosti vsak dan za pobit...je pa tek najbolj pri roki. Pa se ta ponavadi pride na vrsto zvecer. Glavno da si vzamem cajt za to. Vcasih grem pa tudi na kolo, sicer bolj po afaltu, pa malo v klanec rinem...
Uporabniški avatar
 ZHAK
Meni pa pomaga košarka! Dam 3€, gledam tekmo, se vmes derem na sodnike, igralce in še koga, po tekmi na pivo ali dva, potem pa se skuliran vrnem domov. Ko pa ni tekem, je pa tek tista stvar, ki me nabije z energijo in pozitivnimi vibracijami. In kakšen tek me najbolj skulira? 30 - 45 minut po dežju! Očitno dež za razliko od tuša, očisti tudi znotraj.
Uporabniški avatar
 poldy666
Pohvalil bi kolektiv Tomas sport 2 Celje.
Prijazni, vedno dobre volje,…. Božičkov popust, me še dodatno razveseli.:juhuhu:
HVALA
 damjan10
Pohvalil bi gospoda Mrharja iz Tomas sport Novo mesto zaradi dobrega oz. strokovnega svetovanja pri nakupu tekaške opreme!
Nazadnje spremenil damjan10, dne 15 Jun 2007, 08:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zopet naj pohvalim Erca v TS Čopova. Mi je prou fajn bit tam. :D Škoda, ko ne uničim več superg na leto. :oops: :lol:

Aha, pa hlače so super, sam jaz bi mela 3/4. :oops: :lol:

Lepo se mej! Pridem kr tko še kej na obisk. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:D

dobr te je met za stranko mojca.....;)

in se hvala vsem ki se z veseljem vracate k nam...:)

lp ts čopova
Uporabniški avatar
 INOT
Pohvala servisu za garmine Geoset. Baterija na Forerunnerju 205 je crknila po dobrih dveh mesecih. V petek sem ga poslal po pošti, v ponedeljek so mi brez pripomb že dostavili novega. Očitno samih baterij ne zamenjujejo.
 klopotec
če bi oni vedeli, da ga ti, glede na pretečene kilometre, "kuriš" od jutra do večera, ti ga najbrž ne bi, hi hi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA