-  14 Sep 2007, 13:37

Po tekmi je na Jezerskem ostalo nekaj oblačil (dva velurja in jopica) in dvoje palic. Najdene stvari lahko prevzamete v Kranju, lahko pa me prej pokličete na telefonsko številko 041-647-509.
Danes pošiljamo diplome in zgoščenke sedmega SAM-a tistim, ki ste uspešno zaključili eno od daljših dveh preizkušenj (manjkajo pa nam naslovi tistih, ki ste se prijavili zadnji dan). Tistim, ki ste tekli na 10 kilometrskem teku na Jezerskem bomo poslali diplomo in CD le, če boste željo sporočili na mail iztok@boltez.si.
Iztok

Danes pošiljamo diplome in zgoščenke sedmega SAM-a tistim, ki ste uspešno zaključili eno od daljših dveh preizkušenj (manjkajo pa nam naslovi tistih, ki ste se prijavili zadnji dan). Tistim, ki ste tekli na 10 kilometrskem teku na Jezerskem bomo poslali diplomo in CD le, če boste željo sporočili na mail iztok@boltez.si.
Iztok

ko je Kondi moral odit, smo vsi bolj sproščeno zadihal
 ko je Kondi moral odit, smo vsi bolj sproščeno zadihal  Prosim, ampak a se vam ne zdi, da se je že malo iztrošil in da je njegov humor že mal preživet
 Prosim, ampak a se vam ne zdi, da se je že malo iztrošil in da je njegov humor že mal preživet  

kot namig
 kot namig 

, a so špilali ko naviti.
 , a so špilali ko naviti.
 , v soboto zjutraj se je pa sploh zdelo, da imamo kar direktni prenos z Dolge njive v Tržič - sproti smo izvedeli skoraj za vsako snežinko, ki jo je pobralo tam gori.
 , v soboto zjutraj se je pa sploh zdelo, da imamo kar direktni prenos z Dolge njive v Tržič - sproti smo izvedeli skoraj za vsako snežinko, ki jo je pobralo tam gori.  - lani sem se nalimala zanjo (dokler je nisem videla samo še v auspuhe
- lani sem se nalimala zanjo (dokler je nisem videla samo še v auspuhe  !
!

) ... komaj čakam SAM 2008!
 ) ... komaj čakam SAM 2008!