Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Predrag, še eno do dve vprašanji imam zate.

1. Kje točno v Portorožu naj bi bil cilj ? To me zanima predvsem zato, ker me bo žena z otroki počakala tam. Oni se bodo že prej tam sončili in namakali.
2. Ali imaš mogoče za družinske člane tekmovalcev kaj dogovorjeno gratis "uporabo" portoroške plaže na prireditvenem prizorišču ?

Hvala za odgovora, se vidimo.
Uporabniški avatar
 še1PR
ero napisal/-a:se lahko komu priključim za prevoz? TNX :!:
ero, lahko, v mojem PRmobilu je še prostor...
Uporabniški avatar
 predrag
:arrow: Cilj je pri Beach baru oz. akvaganu na Osrednji plaži Portorož,
cestna orijentacija - PARKING - pri Avditorijumu oz. Avtobusni postaji
 Leon
Gre kdo iz štajerskega konca, sprašujem zaradi prevoza!!!
Lp
Uporabniški avatar
 tadejk
Zdravo!

Iz štajerskega konca greva z ženo, vendar ostaneva tam do nedelje. gre pa še en kolega, ki pa bo verjetno sam.

Če želiš ti posredujem številko.

Tadej
 Leon
Zdravo, ja bi te prosil!!!

Hvala in Lp
 Leon
Še eno vprašanje z moje strani.

Kako si boste kaj organizirali zadevo, v primeru, da pridejo vaši bližnji z vami, seveda bi oni počakali na naši strani(sam imam mesec dni staro hčerko in bi onidve s punco počakali v Portorožu),da bi po prihodu v cilj lahko ostali z njimi, tukaj mislim na prevoz iz Portoroža do Kanegre, sprašujem, ker si moram to nekak uredit.

Lp
Uporabniški avatar
 tae
Glej Leon. Vi se skupaj zapeljete do Kanegre, tam ti izstopiš. Žena se odpelje do Portoroža, do kamor ti pritečeš ali priplavaš in ste vsi skupaj pa še avto imate blizu :D
 Leon
Ja, tako sem predvideval, pa še nimam urejenih dokumentov(osebne) za hčerko.
Na upravni enoti pa pravijo(to so mi rekli že pretekli teden), da do 25-ega se zadeva ne bo uredila, to me matra!!!

Lp
 ton
Saj Predrag obljublja nek prevoz čez morje na štart, ne?

Mater, šele danes sem tole odkril... in varno, s spremstvom prepluti Piranski zaliv, to pa res ni vsakdanja priložnost...
 Leon
Ja, sem videl tisto sporočilo, pa nisem čisto razumel, s Predragom sem govoril osebno po tel., pa mi je potrdil prevoz z ladjami nazaj v Kanegro po plavanju, na start iz naše strani pa nisem ziher da bo, drugače pa bom probal najt opcijo, da me kdo pobere na naši strani in vzame s sabo do starta.
 ton
Ja, tole: "Dodati treba še da je za prevoz vseh (tekačev, plavalcev, ...) iz Portoroža /SLO v Kanegro /HR, čez zaliv poskrbljeno z 2 (dve) velike ladje in 2 (dva) avtobusa."

Sicer pa: je že kdo plaval celo razdaljo? Je na 5 km treba kaj pojesti? Gel v kopalke? Šlukniti tu pa tam požirek morja?
Uporabniški avatar
 tadejk
Leon napisal/-a:Zdravo, ja bi te prosil!!!

Hvala in Lp

Prosim pokliči na 041919106 (Matko), pa se dogovorita kako in kaj.

Tadej
Uporabniški avatar
 RoKo
Leon napisal/-a:Ja, tako sem predvideval, pa še nimam urejenih dokumentov(osebne) za hčerko.
Na upravni enoti pa pravijo(to so mi rekli že pretekli teden), da do 25-ega se zadeva ne bo uredila, to me matra!!!

Lp

Virant je obljubil, nekaj so se hvalili, da je možno za nujne primere urediti osebno izkaznico v eni uri ??????? .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA