prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Res je zakaj bi počeli tisto kar že itak jih 4000 počne. Kaj se mi mota po glavi pa ne bi, bi spet koga "užalil". Imajo svoj čar, kot si omenil tu treningi niso vse, pomembno je da se zavedaš samega sebe, imaš močnega duha in pa da veš na štartu, da mogoče danes ne bo tvoj dan, pa greš vseeno odlaufat.

Sicer pa a nismo Slovenci med najbolj trdoživimi? :wink:
Uporabniški avatar
 olem
Uroš,
pri Elixirkah, imaš kaj čuden filing na podplatu. Zdej je bil še final test pred naročilom in je na sredini podplata, na notranji strani kot ena bula oz. izbočen podplat. Sicer mi je malo čudno, ampak bi se lahko navadil. Zanima me samo, če imaš tudi ti ta občutek.

Npr. v Inspire tega občutka ni...

thanks..
Uporabniški avatar
 olem
u bemti, tega pa nisem pogledal. Fora je bla v tem, da je bilo to samo na desni nogi..
 matjazk
Uroš,

gledal sem superge na linku, ki si ga dodal v enem od komentarjev. Pa sem opazil, da os modeli istih superg tam drugačne barve, pa še veliko cenejši kot pri nas. Je razlika samo v barvi? So drugače superge enake?

Hvala za info.
Uporabniški avatar
 olem
matjazk napisal/-a:Uroš,

gledal sem superge na linku, ki si ga dodal v enem od komentarjev. Pa sem opazil, da os modeli istih superg tam drugačne barve, pa še veliko cenejši kot pri nas. Je razlika samo v barvi? So drugače superge enake?

Hvala za info.

po moje je fora v tem, da so tisto nov model. Pri nas pa tega modela sploh še nisem zasledil.

ps:
Sem šel še enkrat probat v Hervisa in je res, da me na notranji strani malo žulijo (ta moj podplat je od hudiča), tako da sem že naročil Inspire, ki me pride na wigglu prav tako 40 € ceneje
Mogoče pa Elixir v drugi polovici sezone ;)...

Uroš..hvala ti res za nasvete in dobro voljo, ki jo kažeš :clap: :clap:
olem napisal/-a:po moje je fora v tem, da so tisto nov model. Pri nas pa tega modela sploh še nisem zasledil.

Matjaž razlika ja je ponavadi v novih modelih (pri nas pač stara roba dokler je ne prodaš), oziroma v spomladansko/jesenski kolekciji ti se vedno ločita po barvni shemi. Drugače pa nekaterih modelov pa sploh pri nas ne dobiš ker niso namenjeni za naš trg. Čist primer mojih Musha ti niso delani za naš trg, pri nas maš Ronin-a kot ultralahki copat. Sicer pa sprobaš, ponavadi so velikosti pri modelih iste znamke iste številke, no vsaj pri Mizuno je tako.

Lp

Uroš

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA