prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Vsem skupaj želim prijetn korak naj bo to spomlad, jesen, zima ali pa poletje :lol: 8) mini krilca vauuuuu hudo dobr 8) 8) :wink:

Jaz se javim za kiklce testirat, copate sem že.

A kiklce bodo tudi ? :shock: . Uau, bo treba sprobat :lol: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Loni napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Vsem skupaj želim prijetn korak naj bo to spomlad, jesen, zima ali pa poletje :lol: 8) mini krilca vauuuuu hudo dobr 8) 8) :wink:

Jaz se javim za kiklce testirat, copate sem že.

Ja sam pol bo pa ogromno tekaške družbe poleg posebej proti večeru :lol:
Bomo videli so dejali, do samega izzida pa veliko lepih trenutkov med tekom.
čao
Uporabniški avatar
 lenči
Kiklc ni bilo :cry: , copate pa, copate in jaz grem in kupim ta nartabolj nagravžno grde :wink: :lol: . Hvala Tomaž.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Kiklc ni bilo :cry: , copate pa, copate in jaz grem in kupim ta nartabolj nagravžno grde :wink: :lol: . Hvala Tomaž.

Seveda jih ni bilo, te bodo spomladi. Vsaj dobro obveščeni krogi pravijo tako (beri Tomaž).

In kateri gravž si pol vzela? Ok, že vem, prebrala v CE sekciji.
Čestitam k nabavi fedrcov. :wink:
Uporabniški avatar
 activean
sem tik pred tem da vzamem racer T5
sam ko berem te komentarje me začnejo T3 malo prepričevat..

bom še videl..
sam spadam med lahke tekače, tako da mislim da nebi smelo bit problemov, pa tudi tekov bistveno daljših od 10 km načeloma ne načrtujem..

a je kdo konkretno probal razlike med T5 in T3 in ali je res T5 težak pod 170 grami?

:o
Uporabniški avatar
 incic
točne teže t5 nevem so pa druge najlažje copate ki se mij hržal v rokah... prve so bile nike mayfly.

Sam sem bil na začetku nad t5 navdušen... sedaj pa čedalje manj. zadnje čase skoraj raje tečem cestne tekme z nike elite kot pa t5. Meni osebno je podplat preveč prožen.
Uporabniški avatar
 incic
havala!!

Meni in verjetno večin tistih ki z veseljem prebirajo ta forum se zdi tekaški vstop v novo leto nakaj posebnega..... velka večina ostalih, ki pa me do sedaj še ni imala za čudaka, pa je spremenila mnenje:)

Hravati (pa čeprav takrat večina pijanih) pa so res športen narod. Še posebej me je presenetila mladina kera je namesto metanja petard v nas glasno navijala. Tega pomojem v nobenem slovenskem mestu ne doživiš.
 thebeast
@ Tomaz Zupancic

A je kateri izmed modelov primeren za supinatorja? Na spletni strani so zraven vseh modelov namreč ikonce, ki pomenijo "universal platform".
 Pyxy
activean napisal/-a:sem tik pred tem da vzamem racer T5
sam ko berem te komentarje me začnejo T3 malo prepričevat..

bom še videl..
sam spadam med lahke tekače, tako da mislim da nebi smelo bit problemov, pa tudi tekov bistveno daljših od 10 km načeloma ne načrtujem..

a je kdo konkretno probal razlike med T5 in T3 in ali je res T5 težak pod 170 grami?

:o

Živijo!

Sam imam T5 Racer in je velikost 38,5 težka 158 g. Zame je idealen za teke do 21 km. Imam nevtralno stopalo in mi copati res ustrezajo.

Naroči v Bubasportu in jih lahko vrneš, če ti ne bodo ustrezali.
 Karamela
Zdravo!
Kupila Cascadia 3 in jih sprobala na Šmarni.
Zelo dober oprijem.Dobra izbira.
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Ne vem, ali sem s tem vprašanjem čist mimo udaril...

vseeno poskušam še enkrat
potem bom pa pustil da stvar zastara...

Kdaj?
Kateri modeli?

?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16