Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Ampak se žal poslabšuje:
http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%2 ... _uvod.html

Avtomatska vremenska postaja na Ratitovcu: 031 712 306. Občasno je nedosegljiva, pa tudi podatek o temperaturi ni povsem zanesljiv, prava je za nekaj stopinj nižja.Glede vetra je po informacijah padalcev menda zanesljiva.
Sem pa pravkar dobil obvestilo s Soriške planine, da je gor sončno.
 luzr
vencelj napisal/-a:Še kakšna ekipa? TF 1? :TF)

No, še kdo???

Mogoče bo tista bejba, ki se zgraža nad mojo počasnostjo, in mi je poslala zlobno zasebno sporočilo, pretekla kar celo progo in se bo pojavila pred mano na cilju. Kot ponavadi...
 luzr
2/3 ekipe je namignila 3/3, če misli resno.
Da, mislim resno, ker se nihče od bolj resnih tekačev ni oglasil reševati časti TF.

Lahko bi si 1/3 ekipe in skrivnostna tekačica ogledala vsaj 2/3 proge.
Za 3/3 proge ni težave, ker je po besedah dobro obveščenih domačinov, izvrstno označena.
Sploh pa pri moji počasnosti ni bojazni da bi zašel. Razen, če bodo pospravili oznake, preden se pojavim na vrhu...

Sedaj grem še malo krajšati ulomke...
Uporabniški avatar
 vencelj
Ogledala sva si eno tretjino proge, ki pa ni bila prva tretjina, ker je tista tretjina moja ampak drugo tretjino, torej od Podlonka do Prtovča, ker je to pač njena tretjina... :roll:
Se vidimo jutri, okrog 9-ih na prijavnici pri športni dvorani v Železnikih!
:TF)
lp, vencelj
 luzr
Prav, že grem...

Arso napoveduje popoldan dež in temperaturo na 1.7km okoli 7 stopinj Celzija.
 šumberk
Kakšna pa je kaj podlaga? Je na kakšnih mestih blatno in drseče?
Uporabniški avatar
 alexTG
podlaga je vsa mogoča:D alsfalt, makedam, travnik, gozdna pot, planinska pot. Zna se zgoditi, da bo drselo, tudi zato ker je zdaj zunaj še megla. Vidljivost na štartu mladincev v vasi Podlonk cca. 80 m.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA