Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 natasa
Vandrovc BRAVO !!!!

Vsako leto znova te občudujem na tvojih podvigih!
Uporabniški avatar
 lenči
Vandrovc, moje spoštovanje :laola
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vandrovc čestitke tebi in tvoji spremljevalki. Dobrodošel na forumu.
Uporabniški avatar
 Classix
Bravo Vandrovc !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 raf
Laufer napisal/-a:Bilo je res zelo soparno, obliž na potno kožo ni prijel, tako da sem moral med tekom sleči majico, drugače bi bilo tako kot v Radencih.

Ja tudi jaz imam danes te preklemane bradavičke ful boleče. Sedaj vsaj vem kako zgleda, ko mora ženska dojiti in ima mulc ful sesalni refleks. nič kaj prijetno ni tole .
 BrankoN
To je bil moj prvi maraton. Prvih 10 km je še kar šlo,potem pa tista ravnina in na obratu nobene vode. Pa tista okrepčevalnica pod hribčkom, sem se ustavil, pa skoraj nisem znal zalaufat v hrib. Bilo je res težko za prvič. Čas 1.50.35 je kar v redu za take razmere, važno, da mi je uspelo priteči v cilj. Lahko bi bili označeni km. Hčerko redar ni pravilno usmeril in je nekaj časa tekla 21tko. Vsem čestitke, zmagali smo vsi.
Pa še to, doma sem pozabil tekaške hlače, pa sem pač tekel v kopalkah.
Za spomin pa imam še črn noht.
Uporabniški avatar
 Vreme
Jančika napisal/-a:Vreme in Jančika na cilju:

Slika

Madonca na tej sliki pa izgleda, kot da se jaz jočem. :shock: Šele sedaj vidim, kako sem včeraj izgledal! Kriza!!!
Uporabniški avatar
 Loni
Vreme napisal/-a:Madonca na tej sliki pa izgleda, kot da se jaz jočem. :shock: Šele sedaj vidim, kako sem včeraj izgledal! Kriza!!!

Vreme, ne izgledaš nič drugače kot smo izgledali vsi ostali. Moje cunje se je dalo še doma skoraj ožeti, vsaj majco.
Nazadnje spremenil Loni, dne 08 Sep 2008, 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vandrovc
HVALA...VAM...za čestitke in pohvale...Vsi smo zmagovalci...kjer je volja...tam je pot...in pa...v slogi je moč...

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 marathon95
Sve je lijepo napisano i nemam više niš za dodati, osim da sam održao tradiciju i dalje imam jedini sve Ptujske nastupe. :lol:
Upoznao sam neke nove TF članove, ali mi je njihov tempo bio prejaki. Možda druge godine kad postajemo punoljetni :wink:
Rezultat od 2:16 je rezultat ne treniranja kroz ljeto, a i vručina je napravila svoje nakon dan prije plivačkog maratona - 5K i vožnje isti dan do Poreča i natrag
 spela*
vandrovc napisal/-a:Kar dva maratona v enem vikendu. Prejšnji dan sem se udeležil tudi maratona Celje-Logarska dolina, tokrat iz Luč, 17 km. Mimogrede sem pa v celoti 75 km, prehodil 5 x v preteklih letih.

Čestitke, vandrovc!

Tako da Spela* in LoniM, sigurno se ga udeležite, ta vajin drugi maraton bo popravil vtis prvemu, in tako se bosta odločile brez problemov za tretjega... pa kopalk ne pozabta, če ne...bo pa dobrošel Evin kostim. 100 % imam dovoljenje za tipanje, ker 100 % ne vidim.

Hehe, vidim, da je bila LoniM kar tiho. :lol:
Rokov tek bom verjetno spustila in bom, če bom tisto soboto tekla, raje to počela v Tivoliju, za dober namen. Kar pa ne pomeni, da je bil ptujski pomaraton moj zadnji. :wink:
Uporabniški avatar
 vandrovc
vencelj napisal/-a:Vandrovc, čestitke! Neverjeten si :!:

lp, vencelj

Ma daleč od neverjetnosti...blizu volje to pa ja...

srečno.. ;)
Uporabniški avatar
 vandrovc

Hehe, vidim, da je bila LoniM kar tiho. :lol:
Rokov tek bom verjetno spustila in bom, če bom tisto soboto tekla, raje to počela v Tivoliju, za dober namen. Kar pa ne pomeni, da je bil ptujski pomaraton moj zadnji. :wink:

Spela* hvala za čestitke... Povem pa ti, da boš veliko zamudila, če boš Rokov tek izpustila. Res, to je pa tek za dušo!

srečno... ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA